Bezoek Beauty Trade Festival

Beauty Trade Festival komt terug! Ook dit najaar vindt in Jaarbeurs in Utrecht weer het hipste beauty event van de Benelux plaats. Op 15, 16 en 17 september is het spectaculaire festivalterrein dé plek waar je in een ontspannen nazomersfeertje kennis en inspiratie opdoet over je vak en de beste deals sluit.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-07-2018

Lees meer

Genomineerden Professional Beauty Products

De vakjury heeft haar keuze gemaakt, de genomineerden voor de verkiezing van Professional Beauty Products of the Year zijn bekend! Binnenkort is het woord ook aan de mensen die met deze producten werken: de beauty professionals. Op 7, 8 en 9 april a.s. kunnen zijn tijdens de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special stemmen op hun favoriete nieuwe producten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 21-03-2018

Lees meer

100% organic liftende gezichtsolie

Deze heerlijk ruikende olie maakt je gezicht gladder en zachter.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-02-2018

Lees meer

Terug naar de oorsprong van de natuur!

Het awardwinnende merk Éminence Organic Skin Care is eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Deze sensationele huidverzorgingslijn uit Hongarije is al omarmd door vele celibrities in de Verenigde Staten. . Alle producten zijn volledig handgemaakt met behulp van organische ingrediënten en zorgen voor geweldige resultaten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-02-2018

Lees meer

Okra olie, de natuurlijke facelift!

Wat als er nu een olie zou zijn die de spieren kon ontspannen, waardoor je direct een jeugdigere uitstraling krijgt? Wat als er nu een olie zou zijn die de elasticiteit van de huid behoudt en pigmentstoornissen vermindert? Kortom; wat als er nu een olie zou zijn die de huid jong houdt en tekenen van huidveroudering doet vervagen? Die olie is er nu.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 10-02-2018

Lees meer

Vitaminen voor gezicht, hals en decolleté

Het vitamine trio Noesis Vitamin Power Phials is een optimale vrije radicalen bestrijder en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering. Ideaal voor alle huidtypen. Vitamine A werkt intensief cel regenererend en ondersteunt de cel vernieuwing. Vitamine C en E spelen een belangrijke rol in de collageen opbouw en de vorming van aminozuren. Panthenol houdt het vochtgehalte van de huid in balans, regenereert en verstevigt de huid.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 07-02-2018

Lees meer

Beauty Trade Professional 2018: het vakevenement dat je niet mag missen!

Je actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers en collega’s ontmoeten die net als jij serieus met het wellness-vak bezig zijn. Er is maar één plek waar dat allemaal samen komt: Beauty Trade special, hét jaarlijkse vakevent voor beauty professionals met 25.000 vierkante meter beautybeleving onder één dak. Ben jij er (weer) bij?

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 06-02-2018

Lees meer

BEAUTY TRADE SPECIAL 2018

Actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, de meest aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers en gelijkgestemde collega’s ontmoeten uit binnen- en buitenland. Er is maar één plek waar dat allemaal samen komt: Beauty Trade special, hét jaarlijkse high quality vakevent voor beauty professionals. Ook dit voorjaar strijkt de top van de branche uit de Benelux weer neer in de Jaarbeurs in Utrecht en wel op 7, 8 en 9 april 2018.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-12-2017

Lees meer

World's Best Spa Brand 3 maal op rij

Zowel de award van 2015, 2016 als die van dit jaar 2017 zijn een erkenning voor het werk van Dr. Med. Erich Schulte. Op de glamoureuze uitreikingsceremonie heeft Dr.Med. Eric Schulte dan ook zelf de prestigieuze award in ontvangst mogen nemen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-12-2017

Lees meer

Ben jij op de hoogte van de veranderingen in de beauty branche?

Ben je nieuwsgierig naar meer? Laat je dan verrassen door topondernemers. Wees op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling in jouw vakgebied. Investeer in jezelf en in je onderneming. Kom jezelf opladen tijdens hét exclusieve Business Beauty Event.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 12-09-2017

Lees meer

Nieuw tijdperk in huidverzorging Epigenetica

!QMS Medicosmetics is een pionier in de aanpak van huidverzorging. Het nieuwe product EpiGen Daily-Detox Serum is een echt voorbeeld daarvan.. Geïnspireerd door de epigenetische wetenschap, is dit laatste product speciaal ontworpen om de schade aan te pakken die de toenemende vervuiling op onze huid heeft.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-08-2017

Lees meer

Het hipste beauty event van het najaar!

Van 16 t/m 18 september a.s. wordt de Jaarbeurs in Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beauty festival. Professionals uit de beautybranche kunnen hier inspiratie en kennis opdoen, zich oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en genieten van allerlei spetterende beauty acts. Beauty Trade Festival belooft daarmee de perfecte kick off van het nieuwe beauty seizoen te worden!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 05-07-2017

Lees meer

Slaap je mooi met Silberries

Silberries, het moerbeizijden kussensloop dat bewezen mooier maakt. Tijdens het slapen doet het kussensloop haar werk en zo maakt u uw nachtrust onderdeel van uw dagelijkse schoonheidsverzorging. Silberries is een nieuw product dat is ontwikkeld door Trudy Fietje, eigenaar van smartPULS Emmen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-05-2017

Lees meer

Bezoek Karaja in Hardenberg

Iedere bezoeker op de stand van Art of Make Up op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging maakt kans op een prachtig pakket. Wat moet je doen?

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-04-2017

Lees meer

Benefietavond Care for Life

CARE FOR LIFE nodigt u van harte uit om in gezelschap van relaties, vrienden en familie te genieten van NIGHT AT THE ZOO. Deze
benefietavond wordt in samenwerking met 100%NL Magazine en Koninklijke Burgers’ Zoo georganiseerd en staat in het teken van het
goede doel CARE FOR LIFE. NIGHT AT THE ZOO vindt plaats op 20 maart 2017 in de unieke ambiance van Burgers’ Zoo

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 27-02-2017

Lees meer

Beauty Trade Professional 2017: Celebrate Beauty

Heeft u al gehoord dat de populaire voorjaarsbeurs Beauty Trade special op 25, 26 en 27 maart terugkeert naar de Jaarbeurs in Utrecht?! De Vakbeurs door beautyprofessionals, vóór beautyprofessionals die u niet mag missen houdt dit jaar een spetterende jubileumeditie. Al 25 jaar is de voorjaarsbeurs hét vakevenement voor de professionele beautybranche.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 24-01-2017

Lees meer

Innovatieve zonbescherming met resultaat

Je huid beschermen tegen de zon is erg belangrijk. De zon is verantwoordelijk voor een groot deel van de zichtbare gezichtsveroudering. UV-straling veroorzaakt meer dan 80 procent van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 09-12-2016

Lees meer

!QMS Medicosmetics wint de World’s Best Spa Brand Award!

Begin september is !QMS Medicosmetics voor de tweede maal uitverkozen tot World’s Best Spa Brand. Zowel de award van 2015 als 2016 zijn een erkenning voor het werk van Dr. Med. Erich Schulte.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 05-10-2016

Lees meer

Miljoenenstrop dreigt voor schoonheidsspecialisten

Schoonheidsspecialisten in Nederland dreigen gezamenlijk tot € 58 miljoen economische schade te lijden wanneer minister Schippers van VWS haar voorgenomen wetswijziging rondom IPL/Laserbehandelingen doorvoert. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 23-09-2016

Lees meer

!QMS Medicosmetics wint opnieuw de World’s Best Spa Brand Award!

Begin september is !QMS Medicosmetics voor de tweede maal uitverkozen tot World’s Best Spa Brand. Zowel de award van 2015 als 2016 zijn een erkenning voor het werk van Dr. Med. Erich Schulte. Deze Duitse chirurg en huidverzorgingspionier startte meer dan 20 jaar geleden met de ontwikkeling van de !QMS huidverzorgingsproducten, vanuit zijn passie huidverzorging op wetenschappelijke wijze te verbeteren.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 09-09-2016

Lees meer

Koop nu je kaarten voor Beautyspot.nl live edition

Het inkoopmoment voor jou als beautyprofessional is september. Dan kies je je nieuwe assortiment en vul je je voorraden aan. September is ook het moment om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. De najaarseditie van 10 – 12 september is daarom voor iedereen in de beautybranche een aantrekkelijke combi van • shop till you drop en • upgrade your skills.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-07-2016

Lees meer

10 jaar jonger in 3 minuten!

Willen je cliënten er snel en moeiteloos jonger uitzien? Willen ze dat fijne lijntjes en rimpels verminderen? Zijn ze wel klaar met die wallen onder de ogen?

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-07-2016

Lees meer

Schoonheidsspecialist niet blij met splitsing vakbeurzen

In het onderzoek onder schoonheidsspecialisten over de omzetontwikkeling in het eerste kwartaal is er tevens gevraagd naar het beursbezoek nu het beurslandschap in de beautybranche drastisch is veranderd. Een overgrote meerderheid van de schoonheidsspecialisten is “not amused” met de versnippering van het beurslandschap.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 27-05-2016

Lees meer

Borsthaar is weer hip

Een opluchting voor mannen die denken dat ze deze zomer weer aan de slag moeten met scheermes, wax en ander ontharingsgereedschap: borsthaar is terug in de mode. Na een lange ‘gladde’ periode zijn trendwachters het erover eens dat borsthaar weer hip is. Er wordt teruggegrepen op de ‘mannelijke’ man.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-05-2016

Lees meer

Zorgen over behoud IPL/Laser voor schoonheidsverzorging nemen toe

Nederland uit massaal haar onrust over het mogelijk verdwijnen van IPL/Laser voor schoonheidsverzorging. In één weekend kwamen er ruim 7000 handtekeningen bij de petitie voor het behoud van IPL/Laser binnen schoonheidsverzorging. Daarmee is het momenteel de op een na actiefste petitie in Nederland. De teller staat op ruim 16.000 handtekeningen. In het kader van patiëntveiligheid kondigde minister Schippers in 2013 aan strengere maatregelen te treffen binnen de cosmetische sector.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 18-05-2016

Lees meer

Opname verzorgingsproducten loopt vooral via luchtwegen

Jacqueline Biesterbos (1986) studeerde biomedische wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Zij promoveert 10 mei a.s. op de opname van verzorgingsproducten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 05-05-2016

Lees meer

Hooikoorts maakt onaantrekkelijk

Rode ogen, een schrale neus, steeds je neus snuiten… Hooikoorts heeft invloed op je uitstraling en je zelfvertrouwen. Uit onderzoek van Tempo blijkt dat zes op de tien Nederlanders met hooikoorts zich onaantrekkelijk voelen. Met hun geïrriteerde neus en ogen wekken ze ook irritatie op bij hun partner. Zo’n 2,5 miljoen Nederlanders hebben last van hooikoorts.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 03-05-2016

Lees meer

Schoonheidsspecialisten signaleren huidkanker vroegtijdig

“In tien jaar tijd is het aantal mensen dat voor het eerst de diagnose huidkanker kreeg, gestegen van 15.000 naar meer dan 50.000 per jaar.” Volgens het nieuwsbericht van RTL op 30 april 2016, blijkt dat huisartsen huidkanker onvoldoende herkennen. Hierdoor wordt de ziekte bij de patiënt te laat gediagnostiseerd. Schoonheidsspecialisten kunnen volgens ANBOS leed voorkomen doordat zij huidkanker al in een vroegtijdig stadium signaleren.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 02-05-2016

Lees meer

Vier Beautytrends

Hieronder vier beautytrends van de lente 2016 op een rij.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 14-04-2016

Lees meer

Beauty Award Winnaars GEFELICITEERD

De winnaars Beauty Award 2016 zijn bekend!
Op maandag 21 maart 2016 zijn tijdens een wervelende show de Beauty Awards 2016 uitgereikt, en dit zijn de winnaars!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 24-03-2016

Lees meer

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-03-2016

Lees meer

Het lookbook

Treatwell lanceert innovatief concept in de beauty branche: het lookbook

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 10-03-2016

Lees meer

Just for girls

Het is eindelijk zover de biologische lijn Lady Green is verkrijgbaar in Nederland. Deze compacte en vrolijke lijn is speciaal ontwikkeld voor jonge meiden vanaf 12 jaar.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 08-03-2016

Lees meer

Bodyscrub gemaakt van coffeewaste

Na de healthy food hype is de skincare aan de beurt. Rub The Coffeescrub is hierin een voorloper. Een all natural bodyscrub, op basis van koffie.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 08-03-2016

Lees meer

BEAUTY TRADE SPECIAL NIEUWE STIJL: MUST-GO VOOR IEDERE BEAUTYPROF

Beauty Trade special, dé beautyvakbeurs van Nederland, belooft dit jaar boeiender en inspirerender dan ooit te worden. Met de meest toonaangevende leveranciers in de branche, een zeer uitgebreid programma van shows en lezingen en een nieuwe hippe setting op een nieuwe, gastvrije locatie: De Brabanthallen in Den Bosch.
Mis het niet en wees erbij op 2, 3 of 4 april!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 02-03-2016

Lees meer

Beautyspot.nl trade edition

Nog even en dan opent Jaarbeurs weer haar deuren voor de meest leerzame en innovatieve beurs op beautygebied: de Beautyspot.nl trade edition. Van 9 tot en met 11 april kun je als beautyprofessional weer van alles beleven, natuurlijk in Utrecht.
Een bezoekje aan de beautybeurs in Utrecht staat voor veel inspiratie opdoen, kennis maken met nieuwe producten en leveranciers, leerzame presentaties bijwonen, workshops volgen en natuurlijk ook voor een gezellig dagje uit.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 23-02-2016

Lees meer

“Let us blow your mind…”

Mani en pedi salons zijn al jaren bekend in het straatbeeld en vullen plekjes in de agenda van vele vrouwen. Een Blowdrybar was er echter nog niet in Nederland. ... Tot nu! De Föhnbar opende namelijk haar deuren in de Amsterdamse Frans Halsstraat.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 07-02-2016

Lees meer

Tien jaar jonger met producten uit de supermarkt

Voedingswetenschapper Roxy Dillon weet welke hormonale helpers het verouderingsproces tegen kunnen gaan, en zelfs ongedaan kunnen maken. Natuurlijke oliën, vitaminen en veel alledaagse producten kunnen je er jonger uit laten zien en laten voelen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 31-01-2016

Lees meer

Peelings in the Picture

Op maandagmiddag 25 januari a.s. organiseren NLSAS
en het Gilde van Cosmedische Schoonheidsspecialisten een interactieve workshop rond het thema peelings.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 19-01-2016

Lees meer

De wenkbrauwspecialist laat zien wie je bent

De Maastrichtse Brigitte Vissers liet op 8 november om 10.50 uur op RTL4 in het programma ‘New Beauty Looks’ zien hoe haar wenkbrauwbehandeling er in de praktijk uitziet. Brigitte staat bekend als de wenkbrauwspecialist van Zuid Nederland, met name op het gebied van wenkbrauwpigmentatie: dé beautytrend van 2015. Nu is zij, in samenwerking met het wereldwijd bekende Hair Science Institute, gevraagd haar specialisme verder toe te lichten op de Nederlandse televisie.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 17-11-2015

Lees meer

Styling Lounge opent hairextensionsalon in Leuven

De eerste kapsalon zonder spiegels, waar niet wordt geknipt of gekleurd(!),
opent exact 1jaar na datum, een 2e vestiging in Leuven.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 10-11-2015

Lees meer

DeBeautyBeurs.nl afgelast

DeBeautyBeurs.nl van 7-8-9 november aanstaande in Den Bosch gaat niet door!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-10-2015

Lees meer

Ontmoet Internationaal Make Up Artist James McKnight

Maak kennis met James McKnight, één van UK’s meest hipste Make-Up Artists van dit moment. Deze gevestigde visagist heeft ruim 10 jaar ervaring in het werken met luxe merken als Versace, Bobbi Brown, Illamasqua en Space NK. Bij Estee Lauder was hij ruim zes jaar makeup artist en trainer.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 08-09-2015

Lees meer

Make-up proberen zonder smeren

Wie make-up gaat shoppen in de winkel moet al gauw met allerhande testers in de weer om de perfecte kleur lippenstift of foundation te vinden. Een nieuwe app maakt het smeren in de winkel overbodig. Met een foto van jezelf, probeer je allle kleuren van de regenboog op je telefoon en veeg je ze zo weer weg.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-07-2015

Lees meer

Mannen make-up niet langer taboe dankzij webcam consult

Eén op de vijf mannen gebruikt wel eens make-up, maar durft uit schaamte niet naar de winkel om zich te laten voorlichten over geschikte producten. Ze lenen soms zelfs make-up van hun vrouw of vriendin om er beter uit te zien. Martin Graaman van Men’s EGO doorbreekt het taboe op mannen make-up met een webcam consult speciaal voor mannen via smartphone, tablet of computer.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-07-2015

Lees meer

Eén derde van Nederlandse vrouwen slaapt met make-up

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam, maar toch laten vrouwen hun reinigingsritueel vaak links liggen. Dit blijkt uit een onderzoek van Demak’Up onder Nederlandse, Belgische en Duitse vrouwen. Maar liefst 32 procent van de Nederlandse vrouwen slaapt met make-up op.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 01-06-2015

Lees meer

Bestuurswissel Beauty Trade Professionals

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Beauty Trade Professionals in mei is Greet Hoedeman gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt hiermee Ralf van Houts op die na 9 jaar afscheid neemt als bestuurslid. Daarnaast trad Jan Zwoferink van WEBECOS toe tot het bestuur.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 27-05-2015

Lees meer

Gebrekkige voetverzorging treft ongekend aantal van 15.000 kinderen per maand

Nederlandse ouders leren hun kinderen tandenpoetsen, hun haren wassen en elke dag schoon ondergoed aandoen. Maar afgaand op de maar liefst 15.000 kinderen die elke maand bij de pedicure belanden met voetklachten, blijft het enige opvoedkundige moment in relatie tot kindervoeten vaak beperkt tot het leren strikken van veters. Onderzoek van ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure, wijst uit dat gebrek aan kennis bij ouders en kinderen de bron vormt van ongemak zoals ingegroeide teennagels en voetschimmel.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-05-2015

Lees meer

Gratis gezichtsbehandeling in ruil voor goede daden

Een gratis gezichtsbehandeling in ruil voor drie goede daden. Van dat aanbod hebben vijf klanten van PRANA Beauty & Health in Hoofddorp gebruik gemaakt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 12-05-2015

Lees meer

Nederlandse vrouw bewuster van kleding dan vijf jaar geleden

De Nederlandse vrouw kleedt zich ten opzichte van vijf jaar geleden steeds bewuster. Dat blijkt donderdag uit onderzoek van WE in het kader van Dress Up Thursday, waaraan 500 respondenten meewerkten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-04-2015

Lees meer

Wonderbaarlijke beauty app geeft je je gewenste look

Je maakt een foto van jezelf met je mobiele telefoon, kiest de soort make-up die je graag een keer wilt opbrengen, dan zie je dat die look op je gezicht is aangebracht en als je in de lens kijkt en je hoofd beweegt dan beweegt je mooi opgemaakte gezicht gewoon mee!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 02-04-2015

Lees meer

Reclamecode Cosmetische Producten van kracht

De Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) heeft een bijzondere reclamecode opgesteld, namelijk de Reclamecode Cosmetische Producten, die onlangs unaniem is aangenomen door het bestuur van de Stichting Reclame Code (SRC). Daarmee is de code onderdeel geworden van de Nederlandse Reclame Code en van toepassing op de gehele branche.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-01-2015

Lees meer

Jamai reikt 48 cosmeticacertificaten uit

Op 12 januari 2015 zijn op feestelijke wijze certificaten (Top) Cosmetica-adviseuse uitgereikt door Jamai Loman. Deze certificaten mogen verkoopmedewerksters in ontvangst nemen omdat ze diverse merkentrainingen gevolgd hebben bij een van de lid-bedrijven van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). Het totaal aantal uitgereikte certificaten komt hiermee op 298. Jamai sprak de cosmetica-adviseuses persoonlijk toe. Hij zei overeenkomsten te zien tussen zijn vak en dat van hen; ‘voor ons allemaal geldt klant is koning!’

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 15-01-2015

Lees meer

Comazuipers aan de wellness-cocktails

Ongegeneerd zuipen zonder hoofdpijn? In Amerika is het een hype aan het worden. Zakenlieden die hun klanten tot in de late uurtjes moeten vermaken met drank en vrouwen kennen de truc al langer. Als je een bevriende dokter vraagt om je na een zware avond even aan het infuus te leggen met een zoutoplossing, loop je zo weer als een kievit. In Amerika schieten de 'IV-clinics' de grond uit en nu komen de 'wellness-dokters' zelfs ook aan huis om klanten in hun eigen pluche te bedienen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 08-01-2015

Lees meer

70-plussers ontdekken botox

De Mozart Kliniek constateert een nieuwe trend onder de ouderen in ons land. Steeds meer 70-plussers bezoeken cosmetische klinieken. Volgens drs. Olga Liplavk, cosmetisch arts bij de Mozart Kliniek, is het aantal mannen en vrouwen, tussen de 70 en 90 jaar, die de Mozart Kliniek hebben bezocht significant toegenomen (een toename van 22,5% in 2014 ten opzichte van 2013).

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 15-12-2014

Lees meer

Bigdata vervangt uw neus in een online parfumerie

Online parfum kopen, is een trend. Maar hoe zoek je online een nieuwe geur, zonder met je neus boven het flesje te hangen? Door de bigdata te gebruiken van je eigen klantenbestand.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 09-12-2014

Lees meer

Genomineerden Beauty Award 2015 bekend

De genomineerden van de Beauty Award 2015 zijn bekend. De volgende salons kunnen zich vanaf vandaag gaan voorbereiden op de volgende juryronde die op 19 januari gehouden wordt. Gefeliciteerd!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 08-12-2014

Lees meer

Aantal dierproeven daalt met tien procent

Het aantal dierproeven is in 2013 afgenomen met 10,6 procent in vergelijking met 2012. In totaal werden 526.593 proeven gehouden op 517.181 proefdieren.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 19-11-2014

Lees meer

Door plastische chirurgie onherkenbaar voor douane

Plastische chirurgie is immens populair bij Chinese vrouwen. Ze gaan massaal de grens over naar Zuid-Korea om zichzelf soms zo drastisch te laten veranderen, dat ze op de terugweg bijna niet door de douane komen. En dat allemaal voor een meer westerse look.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 17-11-2014

Lees meer

Squalan, een 100% plantaardige gezichtsolie geboren uit frustratie

De twee vriendinnen, Monique en Leslie, kampen beiden al jarenlang met een extreem gevoelige huid en huidproblemen. Afzonderlijk probeerden zij tevergeefs diverse verschillende producten, supplementen en vele andere dingen om hun huid in de rust te krijgen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-11-2014

Lees meer

Aantal mensen met diabetes groeit

Het aantal Nederlanders met diabetes is sinds de eeuwwisseling flink toegenomen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-11-2014

Lees meer

Fotograaf legt schoonheidsidealen vast

Hoe vaak heb je wel niet in de spiegel gekeken en jezelf een ander uiterlijk gewenst? Kneep je je ogen samen en had je denkbeeldig opeens donkere ogen, een ovaler gezicht en heel wat rimpeltjes minder? Fotograaf Scott Chasserot ging op zoek naar de vraag op het antwoord: wat is ons schoonheidsideaal en hoe vertaalt zich dat naar ons zelfbeeld? Het antwoord lees je in de bijzondere foto's hieronder.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 09-10-2014

Lees meer

Nieuwe naam, nieuw logo, dezelfde passie

Beach Club Lemmer zag op 20 september jl. vele dépositairs binnenkomen. Op deze feestelijke dag werd gezamenlijk het 10 jarig bestaan van La Valois Cosmétique gevierd. Tevens werden de nieuwe naam, het nieuwe logo en de toekomstvisie van het bedrijf gepresenteerd. De liefde voor cosmetica staat bij La Valois Cosmétique centraal.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 01-10-2014

Lees meer

Botox wist alle emoties

Jongvolwassenen die voor hun 25ste een botox-behandeling willen ondergaan, zouden hier twee keer over na moeten denken. Want wie voor zijn 25ste al aan de botox gaat, zet volgens Britse onderzoekers een rem op de eigen emotionele ontwikkeling.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-09-2014

Lees meer

Bye bye pigmentvlekken!

Pigmentvlekken en andere huidverkleuringen ontstaan door verschillende oorzaken. Een grote boosdoener is de zon. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat met name door het feit dat steeds meer mensen te agressieve of te sterk prikkelende cosmeticaproducten gebruiken die de hoornlaag aantasten, steeds meer huiden met pigmentproblemen ontstaan.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 04-09-2014

Lees meer

WIN! Paula’s Choice PC4Men verzorgingsset

De mannenhuid vraagt om een speciale reiniging, kalmering, verzorging en bescherming. Nieuw van Paula’s Choice is de PC4Men-lijn. Deze compacte, complete serie huidverzorgingsproducten is 100% vrij van geur- en kleurstoffen. PC4Men biedt zijn huid alles om langdurig gezond, vitaal, gaaf en jeugdig te blijven in vijf effectieve, snelle stappen!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 04-09-2014

Lees meer

Nieuwe cadeaubon wil gezonde levensstijl stimuleren

Op 1 augustus van dit jaar is de GezondheidsBon geïntroduceerd. Met de nieuwe cadeaubon is een platform ontwikkeld, waar vraag en aanbod van producten en diensten die een gezonde levensstijl ondersteunen bij elkaar komen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 02-09-2014

Lees meer

Omzetdaling 2e kwartaal branche schoonheidsverzorging

De totale brancheomzet van schoonheidsspecialisten bedroeg in het tweede kwartaal van 2014 € 95,7 miljoen euro. Dat is 7,8% minder dan in dezelfde periode een jaar geleden. Dit blijkt uit de omzetmonitor schoonheidsverzorging van Marktdata.nl. De daling wordt veroorzaakt door zowel een afnemend aantal schoonheidsinstituten als een lagere omzet per instituut.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-08-2014

Lees meer

Het menselijk lichaam binnenstebuiten

Een gebodypaint model veroorzaakte heel wat opschudding voor de deur van anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project op het Amsterdamse Damrak. De jongedame werd in het kader van de tweemaandelijkse BODY WORLDS Artist Day als levend canvas gebruikt door kunstenares Yvonne Zonnenberg.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 14-08-2014

Lees meer

Geen make-up op vakantie

Bijna de helft van de vrouwen gaat 'back to basics' op vakantie. 48 procent raakt hun make-up niet aan als ze op reis zijn.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 12-08-2014

Lees meer

Gezonde leefstijl kan effect van stress verminderen

Het effect van stress bouwt zich op in het lichaam en versnelt de celveroudering. Nieuw onderzoek laat echter zien dat deze negatieve effecten verminderd kunnen worden met een gezond eetpatroon, beweging en nachtrust.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 31-07-2014

Lees meer

Beauty Salon Dimensions in een nieuw jasje

Van zaterdag 13 tot en met maandag 15 september komen alle beautyprofessionals van Nederland en België weer naar de Jaarbeurs in Utrecht voor Beauty Salon Dimensions 2014. Want hier ontdekt u de laatste trends, innovaties en apparatuur binnen uw vakgebied. Van schoonheidsverzorging, workshops & presentaties tot demonstraties. Bovendien kent de beurs dit jaar na nauw overleg met de branche een nieuwe opzet .

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 28-07-2014

Lees meer

Vliegensvlugge nagellak

Essie komt op vliegveld met automaten gevuld met nagellak in plaats van frisdrank. Vanaf deze maand is het mogelijk om voor je vlucht nog snel de nieuwe seizoenskleur van Essie uit de automaat te trekken. De Essie Color Boutique, automaten waar je net als een blikje cola en nagellakje uit kan trekken, zijn te vinden op vliegvelden en in winkelcentra.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 28-07-2014

Lees meer

Zichtbaar stralen

Slechts een paar druppels Swisscode hooggeconcentreerde actieve serum als onderdeel van de dagelijkse huidverzorging, zijn alles wat je nodig hebt voor een zichtbaar meer stralende huid. Pure, actieve ingrediënten werken om vocht en regeneratie van de huid te stimuleren.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 24-07-2014

Lees meer

Schoonheidssalon als totaalconcept

Een schoonheidssalon is geen kapsalon, dat weet iedereen. Maar wat nu als het haar ook verzorgd kon worden in de salon? En daarna professioneel gedroogd en gestyled?

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 24-07-2014

Lees meer

Goedzittend haar goed voor zelfvertrouwen op het werk

Bijna drie kwart van de vrouwen die deelnamen aan een Brits onderzoek zijn van mening dat ze meer zelfvertrouwen hebben op het werk als ze er goed uitzien.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-07-2014

Lees meer

WIN! LED Starter Kit en strandstoel van ANNY

Dé nieuwste trend op gebied van nagels: je eigen nagelstudio thuis. Led Gel Polish is de 'missing link' tussen nagels van een nagelstudio en gewone nagellak.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 03-07-2014

Lees meer

Japanse wondermiddelen om mooi te worden

Wie wil er nou niet mooi zijn en hoe ver ga je om dat te bereiken? In Japan hebben ze daar een neusje voor: allerlei wondermiddelen worden ontwikkeld om aan het schoonheidsideaal te voldoen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 01-07-2014

Lees meer

Oxytocine nu ook van waarde bij anti-aging

Naast de werking bij libido, depressie, dementie, anorexia, obesitas, diabetes type 2, osteoporose, autisme en PTSS blijkt het knuffelhormoon Oxytocine nu ook van waarde te zijn bij Anti-Aging.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-06-2014

Lees meer

Tuinfeestfair

Op 26 juni organiseert Flores da Amazonia van 15.00 uur tot 20.00 uur een tuinfeestfair. Deze dag kan de prachtige tuin bezichtigd worden. Tevens staan er in de tuin aantrekkelijke stands.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 17-06-2014

Lees meer

Sieraden voor moderne, eigenzinnige, stijlvolle levensgenieters!

De Ibiza & Bohemian style, handgemaakte sieraden zijn herkenbaar aan hun warme, trendy kleuren. Kleuren die je blij maken en je weer weg laten dromen naar mooie reizen vol avontuur. De turquoise zee van Ibiza, paarse bougainville, het strand en uitbundig genieten! De intense kleuren van kruiden op de plaatselijke markt op Bali of de schitterende pastelkleurige papegaaivissen bij Bonaire. Al deze kleuren verwerken wij in onze collectie waarbij er natuurlijk rekening wordt gehouden met de trendkleuren.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-06-2014

Lees meer

WIN! LOOkX Dutchy kit

Op 12 juni 2014 barst de strijd los op het WK in Brazilië. Natuurlijk zal het Nederlandse team ons weer in oranje sferen brengen... en laat oranje nu juist net de trendkleur van het zomerseizoen zijn! LOOkX heeft voor alle vrouwelijke "Oranje” fans een te gekke DUTCHY KIT ontwikkeld, die stijlvol, fashionable en helemaal up to date is.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 10-06-2014

Lees meer

Kate Middleton opnieuw gekozen tot beautyicoon

De Britten krijgen maar niet genoeg van Kate Middleton. De hertogin van Cambridge is door 58 procent van de Britse mannen en 61 procent van de Britse vrouwen wederom gekozen tot beautyicoon.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 05-06-2014

Lees meer

Tattoo-verwijderen gouden business

Het verwijderen van tattoos blijkt momenteel booming business nu steeds meer mannen en vrouwen spijt hebben van de versierselen die ze op hun lichaam hebben aangebracht.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 03-06-2014

Lees meer

1 op de 5 vrouwen vindt zichzelf overbehaard

Ze.nl deed onderzoek naar (schaam)haar bij vrouwen. Vragen over lichaamshaar en scheergedrag zijn door 1200 vrouwen uitgebreid beantwoord. Het resultaat? Maar liefst 1 op de 5 vrouwen vindt zichzelf overbehaard.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 31-05-2014

Lees meer

Teken de petitie!

Minister Schippers wil ten onrechte IPL/laser voorbehouden aan beroepsgroepen erkend door of geregistreerd in de wet BIG. Hierdoor kan de consument niet meer bij een schoonheidsspecialist terecht voor definitief ontharen middels IPL /laser. De Nederlandse brancheorganisatie van Schoonheidsspecialisten (ANBOS) is het hier niet mee eens.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 28-05-2014

Lees meer

Nannic Award 2014

Maandag 12 mei werd bij Timothy Oulton in Amsterdam de Nannic Award uitgereikt. Deze award is voor vrouwen die tegen de wind in blijven staan, maar het hart op de juiste plaats hebben. Vrouwen die hard werken maar wel hun verantwoordelijkheid nemen voor hun omgeving en klaar staan om een ander te helpen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 18-05-2014

Lees meer

Lichte daling cosmeticamarkt

De cosmeticamarkt is in 2013 gestabiliseerd. Na jarenlange groei was het een moeilijk jaar voor de industrie en voor het eerst sinds jaren is er een lichte daling in omzet (-0,2%). In vergelijking met heel veel andere branches is dit geen slecht resultaat, de schoenenbranche daalde bijvoorbeeld met 5%.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 18-05-2014

Lees meer

'Mensen geven 8.600 euro uit om er uitgeslapen uit te zien'

Mensen geven gedurende hun hele leven ruim 8.600 uit om er uitgeslapen uit te zien en zich wakker te voelen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 15-05-2014

Lees meer

Beautysalon voor minder bedeelden

Een prachtig initiatief: gratis knippen voor daklozen, elke eerste woensdag van de maand in de Menorah kerk in Apeldoorn.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 01-05-2014

Lees meer

Striplac goes French

Alessandro: Striplac goes French. Geen lange droogtijd, nare krassen en gedoe met aceton, maar wel prachtig verzorgde nagels in French Manicure style.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-04-2014

Lees meer

Nieuwe visie op kleur

Een chique, glamour geschiedenis die terugvoert naar de kern van haar Parijse wortels. De perfecte combinatie van haar professionele knowhow en haar luxueuze imago. In een tijdperk waarin tijd een luxe is, heeft iedere vrouw een truc om haar schoonheid snel en gemakkelijk tot zijn recht te laten komen. Naast een zwart basisjurkje, lakpumps, een tijdloze tas en een gemakkelijke trui beschikt zij over de essentiële Sothys make-up.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 28-04-2014

Lees meer

Waxen op één na populairste behandeling

De boekingssite voor een kapper, massage- of beautybehandeling, Treatwell.nl, publiceert de top vijf meest geboekte treatments. Hieruit blijkt dat kappersbehandelingen met 35% verreweg het meest populair zijn. Opvallende tweede zijn de ontharingsbehandelingen met 21%. De achterliggende reden is zo mogelijk nog opvallender: Nederlanders blijken minder gêne te ervaren wanneer deze intieme behandeling online geboekt wordt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 24-04-2014

Lees meer

'Rode lippenstift meest iconische beautytrend'

Knalrood gestifte lippen, ooit populair gemaakt door filmlegende Marilyn Monroe, zijn uitgeroepen tot de meest iconische beautytrend. Dat blijkt uit een nieuwe enquête​ onder tweeduizend vrouwen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 24-04-2014

Lees meer

Quoins schiet kleurrijke voorjaarscollectie in Rome

Het Nederlandse sieradenmerk Quoins gaat op zoek naar wereldsteden om overal vrouwen te ontmoeten die weg zijn van de verwisselbare kettingen. Rome stond op het verlanglijstje, omdat deze stad een perfecte mix is van authenticiteit en fashion-design, twee elementen die het merk hoog in het vaandel draagt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 23-04-2014

Lees meer

Okselhaar bij vrouwen: scheren of laten floreren?

Met zijn project 'Natural Beauty' wil de Londense fotograaf Ben Hopper de kwestie van okselhaar bij vrouwen aankaarten. Hij wil een discussie op gang trekken over het contrast tussen wat gemeenzaam als mooi en modieus wordt ervaren, de geschoren oksel dus, en de natuurlijke bos okselhaar.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 17-04-2014

Lees meer

Meesterwerk op je gezicht

Niet alleen van schildersverf, maar nu ook van gezichtsverf wil het Amsterdamse Rijksmuseum leven. Een speciale make-up lijn, ‘Rijks Muse’ genaamd, is geïnspireerd op de kleuren en materiële eigenschappen van 5 meesterwerken van vrouwenportretten uit de collectie

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 15-04-2014

Lees meer

Hoelang is make-up houdbaar?

Vrouwen zijn een ster in het bewaren van dingen, vooral als het gaat om beautyproducten. Toch zijn deze items niet eeuwig houdbaar. Geen idee wanneer het tijd wordt om die mascara, lipstick of oogschaduw in de prullenbak te deponeren? Hieronder volgt een overzicht per product.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 14-04-2014

Lees meer

Nieuwe wimperkruller

Al meer dan 30 jaar speelt Tweezerman een grote rol in het dagelijkse leven van vele vrouwen over de gehele wereld. Deze befaamde pincetten zijn zo verweven in ons leven dat “tweezeren” een geaccepteerd Nederlands werkwoord is geworden. Want wees nou eerlijk, wie tweezert niet?

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-04-2014

Lees meer

WIN! Toni&Guy producten voor blondes only

Speciaal voor blondines ontwikkelden Toni&Guy in de cleanse & nourish lijn een nieuwe shampoo en conditioner. Fact: blond is één van de hotste haarkleuren dit seizoen en verdient speciale verzorging.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 10-04-2014

Lees meer

Vrouw laat mascara soms wel 3 dagen zitten

Uit een beauty onderzoek blijkt dat we onze mascara soms wel drie dagen laten zitten. Niet echt hygiënisch!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 10-04-2014

Lees meer

Grote lancering in de Zweedse beautybranche

Met de lancering van meer dan 30 nieuwe, innovatieve, trendy en veelzijdige make-upproducten is The ONE van Oriflame een spraakmakende introductie in de geschiedenis van de Zweedse beautybranche. Met de producten kunnen gemakkelijk eigen looks gecreëerd worden, die unieke schoonheid benadrukken, al naar gelang de stemming, de gelegenheid of het gewenste effect.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 02-04-2014

Lees meer

ANBOS lanceert Beautyvoordeelpas

Online aankopen doen. Wehkamp, Zalando of Bol.com iedereen heeft wel eens íets via een webwinkel gekocht. Met de Beautyvoordeelpas genieten klanten van ANBOS-leden voordeel op ál hun online aankopen waardoor zij meer en vaker producten en diensten kunnen afnemen bij hun schoonheidsspecialist.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 29-03-2014

Lees meer

Totaaloplossing voor de gevoelige huid

Aanhoudende droogheid, jeukende rode vlekken en branderige irritaties. De symptomen behorende bij een overgevoelige huid kennen vele gezichten. Een overgevoelige huid kan onvoorspelbaar heftig reageren. Als de huid uit balans raakt is dit een probleem. Pas wanneer de beschadigde huidbarrière gericht behandeld wordt, kan de geïrriteerde huid zich herstellen. Exact hier werkt het verzorgingsconcept van SENSICURA.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 28-03-2014

Lees meer

Uitbreiding van de Ultima-lijn

ULTIMA, de innovatieve productlijn met geavanceerde formules op basis van Zwitserse Biotechnologie breidt dit voorjaar uit met maar liefst vier nieuwe producten. Naast een verstevigend en reinigend detoxmasker en twee nieuwe cellulaire dagcrèmes, wordt tevens een unieke, 100% natuurlijke concealer toegevoegd, volledig passend bij de huidige trend van CC-en DD-Creams!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 27-03-2014

Lees meer

Gladskin wint Beauty Press Innovation Award 2014

De Beauty Press Innovation Award is de persprijs voor het meest innoverende product dat op de vakbeurs Beauty Trade special gelanceerd wordt. Maar liefst 47 merken gaven gehoor aan de oproep hun beursnoviteit op te sturen en te laten beoordelen door de vak- en consumentenpers. De winnaars ontvingen de trofee op 10 maart jl. tijdens de uitreiking van de Beauty Award in Studio 21 te Hilversum. De nummer één van de vakjury was de Gladskin Rosacea Gel. De Ilah Brows wenkbrauwextensions werd als eerste verkozen door de consumentenjury.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 12-03-2014

Lees meer

Spatrend: Aromatherapie

Aromatherapie is een behandelwijze die gebaseerd is op de heilzame en geneeskrachtige werking van essentiële oliën. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 12-03-2014

Lees meer

Dé natuurlijke kinderverzorging, gemaakt met liefde

Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen. De kinderhuid is veel kwetsbaarder dan die van volwassenen en verdient extra aandacht en bescherming. Puur Company wil met haar speciale huidverzorgingsproducten ouders én kinderen ervan bewust maken dat het beschermen van de tere huid belangrijk is. Zowel op korte als lange termijn verbetert dit de gezondheid. De puur Nederlandse producten van Loverock zijn speciaal ontwikkeld om de kwetsbare kinderhuid optimaal te beschermen. Wind, uitdroging en zon krijgen géén kans.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 12-03-2014

Lees meer

Spatrend: Natuurlijke schoonheid mede door social media

Met de groeiende populariteit van social media en de trend van "selfies", wordt van mensen steeds vaker verwacht om er 24/7 goed uit te zien. Door deze trend zien we weer echte mensen, zonder het voordeel van make-up. Niet meer de gephotoshopte modellen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-03-2014

Lees meer

5 jaar Beauty Awards: de winnaars

Onder grote belangstelling heeft Froukje de Both zeven Beauty Awards uitgereikt in Studio 21 Hilversum. Deze Awards zijn een kroon op het werk van topvrouwen die business en vakmanschap combineren met een heldere visie op het vak schoonheidsverzorging. De Beauty Award vond voor de vijfde keer plaats, en deze jubileumeditie symboliseerde meer dan ooit het professionalisme van de beautybranche.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-03-2014

Lees meer

Revolutionaire doorbraak in huidverbetering

De producten van Monchique Cosmetics zijn gebaseerd op het zuivere minerale bronwater uit de Serra de Monchique, het gebergte in de Algarve, het zuidelijkste puntje van Europa. In nauwe samenwerking met haar laboratorium Triple A Cosmetics zijn spectaculaire producten ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van de huid te ontsluieren.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 04-03-2014

Lees meer

Ontdek de beautytrends

Beauty Trade special 2014 is dé vakbeurs voor de beautyprofessionals. Bezoek de beurs voor het laatste beautynieuws, advies over behandelingen en slimme ondernemerstips.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-02-2014

Lees meer

Efficiënt onthaasten

De gemiddelde Nederlander heeft weinig tijd. Tijd voor jezelf is al helemaal een unicum te noemen voor velen. Juist daarom is het unieke wellness & beauty concept ‘Mooi onder één kap’ opgestart, waar je voor alles op het gebied van lifestyle, gezondheid en beauty terecht kunt. Negen ondernemers uit het topsegment zijn gevestigd in een stijlvolle ruimte. Kortom: dé plek voor beautybehandelingen, gezondheidsconsults en stijladvies.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-02-2014

Lees meer

Oostenrijkse eco-cosmetica verovert Nederland

Na Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Spanje en Italië is nu ook Nederland aan de beurt om nader kennis te maken met de producten van Ringana. De 100% natuurzuivere cosmetica en voedingssupplementen zijn al razend populair in het buitenland en sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-02-2014

Lees meer

Kindvriendelijke lijn tegen luizen

Na het wereldwijde succes van eco.kid, zijn de puurste kinderproducten nu ook in de Benelux verkrijgbaar. eco.kid is een unieke biologisch gecertificeerde productlijn speciaal gericht op kinderen vanaf 3 jaar. De producten richten zich op specifieke problemen zoals berg, huidirritatie en hoofdluis. eco.kid is ecologisch verantwoord en kindvriendelijk.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-02-2014

Lees meer

Het zonnetje veilig in je haar

Om te voldoen aan de behoeften van haar en huid tijdens de zomer, presenteert Davines SŪ Essential Haircare met als echte noviteit de unieke spray cream SŪ Milk. Doel is om het haar te beschermen tegen de schade van de zon en omgevings-factoren, dankzij de nieuwste generatie UV filters. Hydraterende en ‘film-forming’ bestanddelen verbeteren en behouden de gezondheid en schoonheid van het haar.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 19-02-2014

Lees meer

Superfoodies voor haar en gezicht

Met dezelfde liefde, hartstocht en passie als bij Oolaboo luxury hair care, werd ‘super foodies’ ontwikkeld. Opnieuw werden in hun eigen laboratoria natuurlijke en wetenschappelijke formules met essentiële en eetbare nutriënten vertaald naar 18 bijzondere verzorgingsproducten. Deze zijn ontwikkeld om de noodzakelijke voedingsstoffen - tijdens de dagelijkse verzorging - terug te geven aan ons haar, onze huid en onszelf.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 17-02-2014

Lees meer

Operatie littekens verminderen met laser

De Kliniek voor Esthetische Geneeskunde in Amsterdam introduceert een nieuw behandelprotocol voor vermindering van littekens na een operatie. Hierdoor worden littekens significant minder zichtbaar.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 15-02-2014

Lees meer

Minerale poeder voor perfecte wenkbrauwen

Niets is zo bepalend voor je uitstraling als goed gevormde en mooi gedefinieerde wenkbrauwen. Deze geven je blik een krachtige en geraffineerde uitstraling. Nieuw van beMineral® zijn de Mineral Loose Brow Powders, welke verkrijgbaar zijn in 3 natuurlijke bruintinten. Hiermee geef je de wenkbrauwen een intense expressie en dito power!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 15-02-2014

Lees meer

Chique nagels met Alessandro

Alessandro komt met een nieuwe lijn nagellak, genaamd Très Chic.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-02-2014

Lees meer

Gladskin wint Beauty Astir Award 2013

Nieuwkomer Gladskin heeft de prestigieuze Beauty Astir Award in de categorie Best Beauty Discovery Luxe gewonnen. De revolutionaire producten van Gladskin zijn ontwikkeld voor mensen met acne, rosacea, eczeem en huidirritatie. Het werkzame en gepatenteerde Staphefekt™ enzym doodt uitsluitend de Staphylococcus aureus- bacterie en laat de onmisbare goede bacteriën, die de huid juist beschermen, met rust. Hiermee is een geheel nieuw tijdperk in de aanpak van huidproblemen begonnen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 12-02-2014

Lees meer

Wereldse geurbelevingen

Evoka ontwikkelde een nieuwe productlijn met lichte en heerlijk geparfumeerde texturen. De lijnen zijn onverbiddelijk wat de kwaliteit van de verzorgingsproducten betreft, of het nu gaat om de uitgekozen ingrediënten of het gevoel dat de texturen op de huid achterlaten. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze voor ieder huidtype geschikt zijn. Elk product is vrij van parabenen en dermatologisch getest.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 07-02-2014

Lees meer

Germaine de Capuccini, 50 jaar innovatie

Germaine de Capuccini viert in 2014 haar 50e verjaardag. Vijftig jaar innovatie waardoor het Spaanse cosmeticamerk een van de meest prestigieuze bedrijven in internationale professionele cosmetica is geworden. Het succes van Germaine de Capuccini was nooit mogelijk geweest zonder het buitengewoon ondernemende karakter van oprichtster Carmen Vidal die in 1964 haar eigen bedrijf startte en het haar persoonlijkheid meegaf.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 07-02-2014

Lees meer

Niet schurende intense peeling

Een droge, vale en doffe winterhuid vraagt om een grondige dieptereiniging om goed ontvankelijk te blijven voor crèmes. Heaven® Skincare biedt met de Skin Polish Exfoliator Advanced 1 een peeling op basis van hoogwaardige fruitzuren. Deze unieke gel wordt als een afspoelbare ‘wash-formule’ gebruikt en maakt de huid van zowel het gezicht als lichaam opvallend glad, zacht, stevig en stralend!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 06-02-2014

Lees meer

De perfecte basis primer

Het meest innovatieve en hipste cosmeticamerk in Londen, New CID Cosmetics is er in geslaagd de perfecte basis primer te ontwikkelen. Immers één van de grootste uitdagingen waar een vrouw voor staat is het creëren van een stralende look met haar foundation. i-prime is een must have voor elke make-up tas. Niet voor niets is New CID Cosmetics, winnaar van de Image Beauty Awards 2013.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 05-02-2014

Lees meer

Revolutionaire concealer

De I-Conceal is een huidverzorging en concealer in 1. Een unieke concealer met een zeer fijne textuur, die niet alleen vlekkeloos camoufleert maar ook de huid herstelt, beschermt én voedt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-12-2013

Lees meer

Genomineerden Beauty Award 2014

De vijfde editie van de Beauty Award is in volle gang. Een vakjury boog zich de afgelopen maanden over alle inzendingen voor de categorieën Beauty Salon van het Jaar, Schoonheidsspecialist van het Jaar en de Newcomer of the Year Award. De genomineerden voor 2014 zijn bekend.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 09-12-2013

Lees meer

Nieuwe app en huidcoach jas

Zoals het klokje bij hannah® tikt, tikt het nergens! Op vrijdag 13 september jl. organiseerde hannah® SIRC haar jaarlijkse Huidcoach Dag. Het thema ‘TIJD’ stond dit jaar centraal. Tijdens een interactieve dag boordevol inspiratie, motivatie én tal van hannah®-innovaties werd onder meer het nieuwe design van de ‘hannah® huidcoach jas’ gepresenteerd, welke werd ontworpen in samenwerking met modeontwerper Odair Pereira.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 19-09-2013

Lees meer

Succes in een klein flesje

Een val, een operatie, acne: er blijven door de jaren heen tekenen van de tijd op je huid achter. Make-up, bedekkende kleding of accepteren dat het niet anders is? Dat hoeft niet. Prachtige Latinas grijpen al generaties lang terug op natuur en traditie bij het herstellen van hun huid. Ze vertrouwen op een wilde roos die hoog in de Chileense Andes groeit.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-09-2013

Lees meer

French Manicure binnen drie stappen

Waren het de ‘fashionistas’ in Parijs die in de 30’s naar een ‘clean-yet-polished’ look verlangden of waren het toch de ‘Moviestars’ in Hollywood die alles wat ‘French’ klonk chic en stijlvol vonden? De mythe rondom de French Manicure mag dan blijven bestaan, maar één ding is zeker; een French Manicure creëren wordt eenvoudig met de French lijn van Alessandro.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-09-2013

Lees meer

London meets Holland and Belgium!

Het meest innovatieve en hipste cosmeticamerk in Londen, New CID Cosmetics, wil haar succes evenaren in Nederland en België. Voor salons in deze landen is het sinds kort mogelijk de succesvolle make-up lijn in het assortiment op te nemen. Zo kunnen ook vrouwen in de Lage Landen kennismaken met het bijzondere New CID Cosmetics, winnaar van de Image Beauty Awards 2013.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 27-08-2013

Lees meer

De geur van succes

Als ode aan de vrouw die elke dag haar beste beentje voor zet, gedreven door haar jacht naar succes, hebben parfumeurs Evelyne Boulanger (Givenchy, Jil Sander) en Maurice Roucel (Gucci, Kenzo, Lancôme) met ‘Power Woman’ een nieuwe geur voor Oriflame gecreëerd die haar passie waardig is.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 18-07-2013

Lees meer

Oplossing tegen uitgroei en grijze lokken

Het Amerikaanse “skincare for hair” merk, Alterna, biedt de perfecte oplossing tegen uitgroei en grijze lokken... de 2 Minute Root Touch-Up.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-07-2013

Lees meer

Uitbreiding bodyproducten

Ouder worden kan helaas niemand tegengaan, maar de tekenen van huidveroudering kun je wel helpen verminderen. De RESIST-producten van Paula’s Choice zijn speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels, fijne lijntjes en huidbeschadigingen door de zon, tegen te gaan.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-07-2013

Lees meer

Lever deze zomer het betere voetenwerk!

Het is zomer en dat betekent dat slippers en sandaaltjes weer uit de kast mogen. Het heerlijke vooruitzicht van een paar mooi verzorgde ontspannen voeten wordt bij veel vrouwen (en mannen) verstoord door de harde realiteit van ontsierende en soms zelf pijnlijke voetproblemen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 27-06-2013

Lees meer

Het wonder van olie

Voor de creatie van Huile Mirific, de nieuwe, voedende olie voor Body & Hair, heeft Guinot gebruik gemaakt van de waardevolle oliën en zaden afkomstig van de passiebloem.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-06-2013

Lees meer

Luxe dagcrème in Benelux

Het Nederlandse Skincare Solutions by Nouvelle Beauté introduceert de vernieuwende, luxe dagcrème van Vetia Floris nu ook op de Nederlandse en Belgische markt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-06-2013

Lees meer

Verfrissend zacht. Opvallend mooi.

Intensieve verzorging met een flinke dosis vocht, met rimpels die gladder zijn, fijnere poriën, mooi gecamoufleerde schoonheidsfoutjes, een fluweelzachte teint, UV-bescherming en een perfecte natuurlijke finish. Hoeveel tijd heb je daar ’s morgens voor de spiegel voor nodig? Minder dan 190 seconden!

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-06-2013

Lees meer

The ultimate proof

Nu de zomer toch echt gaat beginnen, is het voor heel Nederland tijd om zich op-en-top klaar te maken voor die nu al onvergetelijke zonovergoten dagen...

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-06-2013

Lees meer

Wit…witter…witst?

Veilig en verantwoord thuis je tanden bleken met het unieke bleekconcept van Dentsend! Het hebben van mooie witte tanden is een visitekaartje voor je uiterlijke presentatie en staat hoog op het verlanglijstje van menig vrouw en man.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-06-2013

Lees meer

Voor een groene beauty lifestyle

Het is best eenvoudig: een mooie huid is een gezonde huid. En een gezonde huid wordt verkregen door goed voor haar te zorgen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-06-2013

Lees meer

Iedere dag natuurlijk zacht

Kneipp combineert crème & olie: zachte geur, zachte huid, elke dag genieten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 04-06-2013

Lees meer

S.O.S. serum bij stress en irritatie

De dingen om ons heen veranderen voortdurend in een razend tempo. Dat maakt ons leven snel en interessant, maar ook gehaast en stressvol.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-05-2013

Lees meer

Skincare Tabs

IOMA luistert naar de vrouw en weet waar haar behoeftes liggen; haar laten uitproberen, haar laten kiezen en haar verzorgen, ook wanneer zij onderweg of op reis is.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 23-05-2013

Lees meer

Onweerstaanbare handen met onverwoestbaar gereedschap

Handverzorging is belangrijk, zowel voor vrouwen als ook voor mannen. Je handen zijn een deel van het lichaam dat continu zichtbaar is, het is dan ook van belang dat je ze toonbaar maakt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 21-05-2013

Lees meer

Beauty and the bike

Tegenwoordig zijn we altijd 'on the go' en een beauty momentje voor jezelf of samen met een van je vriendinnen zit er vaak niet in. Maar hoe makkelijk zou het zijn als jij jouw beauty moment niet op hoeft te zoeken, maar het naar jou toekomt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 21-05-2013

Lees meer

On the spot

Spotcorrector in handige soft-tip pen met innovatieve combinatie van botanische extracten en alpha-arbutine.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-05-2013

Lees meer

VIVA LA DONNA DAY 2013

Ook dit jaar organiseert Stichting Viva la Donna op 29 mei de Viva la Donna Day. Honderden schoonheidssalons en wellnessinstituten openen op of rond 29 mei belangeloos hun deuren voor deze vrouwen en bieden ze een gratis verwenbehandeling aan. Zo'n behandeling kan variëren van een gezichtsbehandeling tot een yogales en van een massage tot een kleurenanalyse.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-05-2013

Lees meer

‘Summer Wellness’ op basis van Dode Zeemineralen

De zomertijd staat voor veel mensen voor intens genieten van zon, zee en strand. Met de vakanties in aantocht neemt de vraag toe om frisse, zomerse bodyproducten die de huid goed voorbereiden op en verzorgen, hydrateren en verwennen tijdens lange, zonovergoten dagen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 07-05-2013

Lees meer

Bescherm je huid en voorkom hyperpigmentatie

Na een lange winter is de zomer dan eindelijk in aantocht. Ga je de zon in, dan bescherm je je huid met een hoge beschermingsfactor tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 02-05-2013

Lees meer

Langdurige haargroeireductie

De eerste zonnestralen zijn eindelijk een feit. De zomerkleding kan bijna tevoorschijn komen. Voor veel Nederlanders betekent dit eveneens dat er weer meer onthaart gaat worden.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 18-04-2013

Lees meer

Verleidelijke lippen

We weten het allemaal. Het verouderingsproces heeft invloed op de conditie van de huid. De Coëo- lijn van Dermophisiologique is een ideaal hulpmiddel de zichtbare effecten van huidveroudering actief te herstellen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-04-2013

Lees meer

Meet our brushes!

Ken je onze collectie kwasten al?

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 21-03-2013

Lees meer

Verjongingskuur in de Alpen

Hotel Post Lermoos biedt nieuwe !QMS Anti-Aging Spa.
Het hotel ligt in de Alpen en bezit een zeer uitgebreid, luxe wellnessparadijs.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 21-03-2013

Lees meer

Nannic Award 2013 voor Antje Monteiro

Antje Monteiro heeft maandagmiddag in Laren de Nannic Award 2013 gewonnen. De prijs van het cosmeticamerk wordt jaarlijks uitgereikt aan een sterke vrouw.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-03-2013

Lees meer

Voorjaar bij vrouwen aanleiding voor knallen met kleur

Met het aanbreken van de lente krijgt de Nederlandse vrouw weer behoorlijk lentekriebels. Maar liefst driekwart van alle vrouwen voelt zich in de lente vrolijker dan in andere seizoenen. Het voorjaar is voor de helft van de vrouwen daarom aanleiding voor meer vrolijke kleuren in haar uiterlijk. Vooral blauwe kleding en roze make-up zijn in het voorjaar 2013 favoriet.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-03-2013

Lees meer

Van top tot teen stylisch zomers

Tweezerman goes Hot Neon.
Het fraaie beautymerk Tweezerman komt deze zomer met een nieuwe, fabulous vijl in drie trendy neon varianten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 12-03-2013

Lees meer

Winnaars Beauty Awards 2013

Op maandagavond 4 maart waren ruim 500 gasten getuige van de feestelijke finale van de inmiddels alweer vierde editie van de Beauty Award. Tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot werden in Studio 21 te Hilversum dit jaar maar liefst 7 winnaars bekend gemaakt binnen de verschillende categorieën.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 05-03-2013

Lees meer

TOP 10 BEAUTY PRESS INNOVATION AWARD 2013

De top tien is bekend. Klik door voor de genomineerde merken. Op 4 maart wordt de top 3 bekend gemaakt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 21-02-2013

Lees meer

Gepersonaliseerde bodybehandelingen

Een lichaamsbehandeling met voor jou persoonlijk op maat gemaakte oplossingen. Wie wil dat niet?

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 19-02-2013

Lees meer

Wereldse schoonheid

Eerlijke en verantwoorde producten met biologische bestanddelen en minerale pigmenten. Gemaakt met kennis van oude tradities en culturen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 14-02-2013

Lees meer

Conferentie Medi Esthetische Technieken 3 maart as

Ingenieur en ondernemer Christian Penel is gastspreker en brengt u op de hoogte van een aantal toptechnieken die momenteel worden toegepast in de medische esthetiek.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 07-02-2013

Lees meer

Effectieve dermocosmetica

Bescherming van de huid tegen veroudering, zon en milieu.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 05-02-2013

Lees meer

De ideale oplossing tegen huid- onzuiverheden

PHYTOMER belooft huidonzuiverheden te corrigeren en de huid globaal zuiver en gezond te maken, dankzij ACNIPUR.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-01-2013

Lees meer

5 minuten facelift

Als goed begin van het nieuwe jaar komt het exclusieve huidverzorgingsmerk SWISSCODE met een instant beautifier voor een stralend en jonger uiterlijk binnen slechts 5 minuten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 17-01-2013

Lees meer

Nieuw in Nederland

De productlijn voor ultieme huidverbetering én well-being
op basis van Zwitserse biotechnologie in synergie met de natuur.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 17-01-2013

Lees meer

Frisse, groene start van 2013

Met de Earth Sourced-reinigingsproducten van Paula's Choice op basis van 98 tot 99% uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 17-01-2013

Lees meer

Eerste cosmeticaproducent met Cosmos keurmerk

Met ingang van 1 januari a.s. introduceerde Dr. Spiller een compleet nieuwe productlijn: Alpenrausch.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 03-01-2013

Lees meer

Ultimate Anti-Aging Hand Cream

Zon op de skipistes of de ‘G’ van guur weer in de maand? Met Paula’s Choice RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 optimaal beschermd door Winter Wonderland.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 18-12-2012

Lees meer

Kardashian zussen lanceren cosmeticamerk

Khroma Beauty, producten geïnspireerd op persoonlijke looks en wensen van Kim, Khloé en Kourtney.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 18-12-2012

Lees meer

Lipstick die huidveroudering tegengaat

Een verzorgende lipstick van Clarins die meer dan alleen kleur biedt met een revolutionaire formule.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 18-12-2012

Lees meer

Nagellak collectie met Mariah Carey

OPI’s nieuwste nagellaklijn is geïnspireerd en persoonlijk geselecteerd door meervoudig Grammy Awards winnares Mariah Carey.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-11-2012

Lees meer

Workshop Revenue Management

Voor Beauty & Wellness aanbieders op woensdag 06-02-2013.
De prijs die men wil betalen voor een bepaald product of dienst is niet bij iedereen hetzelfde.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-11-2012

Lees meer

Spicy Winter Minerals

De nieuwe Minerale Make-up
Winterlook 2012/2013 van beMineral®

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-11-2012

Lees meer

Van landbouwschool naar duurzame kapsalon

Nederland telt zo’n 18.000 kappers die het haar van hun klanten verven met chemische producten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-11-2012

Lees meer

Handige huidverzorging

De huid op je handen is erg dun en heeft geen onderhuids vetlaagje. Daarbij staan je handen bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, kou en schoonmaakmiddelen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-11-2012

Lees meer

Opening ANBOS-huis

Op vrijdag 2 november vond de officiële opening van het nieuwe pand voor de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS) plaats te Woerden.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 13-11-2012

Lees meer

Heerlijk warm de winter in

De wintermaanden staan weer voor de deur. Naast alle voorbereidingen die we weer gaan treffen voor de vrieskou (zoals winter/autobanden en de tuin winterklaar maken) moeten we het ook binnenshuis comfortabel en gezellig maken.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 06-11-2012

Lees meer

The festive stars 2012

De compleet nieuwe lijn van het Britse Molton Brown HAIRCARE is gebaseerd op de meest actuele botanische inzichten en innovaties.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 06-11-2012

Lees meer

Feest voor wenkbrauwen.

Tweezerman brengt weer twee waanzinnige, nieuwe producten uit: de handige Folding Ilashcomb en de Slant Tweezer Geranium.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 01-11-2012

Lees meer

Verzorgd de winter door

Nu er dit najaar in bijna iedere handtas wel een Figs & Rouge wonderbalsem te vinden moet zijn, komt de winnaar van de Natural Health Magazine Awards deze maand met hele fijne nieuwe producten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 01-11-2012

Lees meer

Straightener voor steil haar… en krullen

De Carmen Straight & Twist is de nieuwste straightener van Carmen. Deze design straightener is geschikt om glanzend, steil haar te creëren.Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 01-11-2012

Lees meer

Fashion trends in make-up

Deze herfst/winter zet LOOkX twee make-upstijlen in de spotlights die zijn geïnspireerd op de fashion trends van het seizoen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 01-11-2012

Lees meer

Professionele haardroger

Professionals en onderzoekers zijn het erover eens dat de haardroger Swiss Perfection van SOLIS de beste haardroger is in zijn soort. Door gebruik van de nieuwste techniek en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging behaalt deze droger het snelst, het beste resultaat.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-10-2012

Lees meer

Adventskalender 2012

Gedurende het hele jaar voelen we de drang naar verandering: een verre reis maken, eindelijk een ander kapsel nemen… Alleen met Kerstmis is dat anders. Dan houden we van tradities en versieren we de kerstboom net als afgelopen jaar naar onze eigen smaak en verheugen we ons op dezelfde lekkernijen als het jaar ervoor. Én op de BABOR adventskalender.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-10-2012

Lees meer

Mooie handen

Het wordt kouder en de winter komt ons tegemoet.
Dat betekent dat onze handen en nagels extra verzorging nodig hebben. De Avoplex lijn van OPI helpt je hierbij.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-10-2012

Lees meer

Exclusieve Eyeliner

Wil je je ogen accentueren met een strakke, dunne eyeliner of creëer je liever prachtige smokey eyes? Voor welke look je ook gaat, de nieuwe LOOkXExclusive Eyeliner maakt het mogelijk.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-10-2012

Lees meer

Eerste merk steriele huidverzorging

Hoewel het Nederlands publiek steeds bewustere keuzes maakt voor producten, blijkt uit onderzoek dat maar liefst 70% van de vrouwen bij de aanschaf van een gezichtscrème niet let op de ingrediënten die vermeld staan op de verpakking.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-10-2012

Lees meer

Beauty in balance

In 1968 werd er een complementair product gecreëerd voor mensen met littekens. Deze crèmebalsem met voedende en verzorgende eigenschappen kreeg de naam BB crème (Blemish Balm of soms Beauty Balm). Een verzorgende, natuurlijke foundation, die zich aanpast aan de kleur van de huid en werkt als een primer. Iedereen wil dat wel. BB crème werd erg populair in Korea en werd een beauty must-have onder beroemdheden. In 2003 werd deze BB crème bekroond met de "Life of Beauty" prijs.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 27-09-2012

Lees meer

1001 bloemen om diepe rimpels te bestrijden

Het aantal actieve bestanddelen in dit serum van L'Occitane tegen ouderdomsverschijnselen is een mythisch getal: 1001. Een concentratie van 1001 bloemen die met een ongevenaarde efficiëntie de rimpels vervaagt en de huid verstevigt.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-07-2012

Lees meer

Vrouwen geven kleur aan de stad

Alhoewel het weer het behoorlijk af laat weten, hebben we zomer in Nederland. Etos vierde dit door vrouwen te verassen met een persoonlijk kleuradvies.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-07-2012

Lees meer

Op 8 oktober komt Eve Taylor naar Nederland

Collega’s over de hele wereld zien haar als de pionier op het gebied van de professionele aromatherapie. Ze is een autoriteit en ontving in Engeland een koninklijke onderscheiding voor haar verdiensten. Haar manier van opleiden en de bijbehorende technieken worden wereldwijd ingezet. Eve Taylor wordt wel gezien als de moeder van de moderne aromatherapie en een visionair op beautygebied.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-06-2012

Lees meer

Ter overname in de Kempen

Veelzijdig pand (550 m3) met vele mogelijkheden om al je wensen op Beauty of Health toe te passen. Naar wens ook heel makkelijk te veranderen in woning met praktijkruimte..

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 24-06-2012

Lees meer

Hup Holland Hup

Speciaal voor alle Oranje-fans heeft Ice-Watch Nederland een uniek en oer-Hollands horloge ontworpen. Zo hoef je geen oranje moment meer te missen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 07-06-2012

Lees meer

Natuurlijke en effectief: Abgur

Argan olie is een zeldzame Marokkaanse olie en wordt ook wel het goud van Marokko genoemd door haar unieke cosmetische en medische eigenschappen. .
Pure koudgeperste cactusvijgolie heeft een ongekend hoog percentage Tocopherol (Vitamine E).
Op basis van deze pure 100% cosmetische arganolie en uiterst kostbare 100% pure cactusvijgolie zijn er dag- en nachtcrèmes ontwikkeld

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-05-2012

Lees meer

Biologische verzorgingslijn

Deze nieuwe haar– en lichaamsverzorgingslijn op basis van essentiële fruit- en plantenoliën, Deense kruiden en wei uit biologische melk wordt volledig duurzaam geproduceerd.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-04-2012

Lees meer

Dermatologiecongres

U-Consultancy is een opleidings-, trainings- en adviescentrum voor medische en verpleegkundige zorg, beauty & wellness. In het kader van haar 15-jarige bestaan organiseert U-Consultancy in samenwerking met het Nationaal Huidfonds Dermasalon 2012.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 23-04-2012

Lees meer

Body Worlds verlengt

Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten heeft BODY WORLDS besloten haar expositie BODY WORLDS & The Story of the Heart in EXPO Zuidas Amsterdam te verlengen tot en met zondag 17 juni 2012.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 16-04-2012

Lees meer

Pijnloze ontharing

Voor wie op zoek is naar een pijnloze en duurzame oplossing, is er Philips Lumea Precision, een IPL-toestel voor thuisgebruik. Lumea Precision maakt korte metten met overtollige haartjes op lichaam én gezicht.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-03-2012

Lees meer

Acne, weg ermee

Acne is één van de meest voorkomende huidziekten. Gelukkig is er wel van alles aan te doen. Het Digitaal Acne Informatie Centrum voor jongeren (DAIC) lanceerde een bijzonder informatieve site om jongeren hier op te wijzen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-03-2012

Lees meer

Beauty Press Innovation Award

De winnaar van de Beauty Press Innovation Award 2012 is bekend. Presentator Robert ten Brink reikte de eerste prijs uit aan hannah voor de instant teintverbeteraar Touch of Silk. De tweede prijs ging naar Telomere DNA-formule van het merk Eve Taylor van Fox Cosmetics. Derde prijs was voor LaSarel Cosmétique voor de anti-rimpel oogparels, Eye Pearls.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-03-2012

Lees meer

Baanbrekende natuurlijke huidverzorgingslijn

Met trots presenteert Oriflame, gespecialiseerd in natuurlijke Zweedse cosmetica, Ecobeauty, een baanbrekende natuurlijke, ethische en milieuvriendelijke productlijn.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-03-2012

Lees meer

Detox in combinatie met wellness en afvallen

Recentelijk is Innerwave, bekend van de zorgvuldig uitgebalanceerde en complete detoxkuren, een unieke samenwerking aangegaan met het WestCord Strandhotel ‘Seeduyn’ op Vlieland.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-03-2012

Lees meer

Waarom godinnen zo mooi zijn

Parfum en cosmetica, spiegels en kapsels en met edelstenen ingelegde sieraden van goud en zilver. Jezelf mooi maken is niet alleen van deze tijd maar deed men ook al in de oudheid. Veel schoonheidsrituelen zijn zelfs onveranderd gebleven. Dit is te zien tijdens de tentoonstelling ‘Waarom godinnen zo mooi zijn’ in Museum Het Valkhof in Nijmegen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 19-03-2012

Lees meer

Nieuw opleidingsaanbod

Langzaam nemen we afscheid van de winter en richten we ons weer op de lente en de zomer. Nieuwe jaargetijden brengen nieuwe ideeën, nieuwe looks, nieuw enthousiasme en nieuwe energie. Om de drang naar nieuwe mogelijkheden nog meer voedingsbodem te geven, biedt Studio Bellezza een aantal nieuwe opleidingen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 19-03-2012

Lees meer

Weg met donkere vlekjes

Clinique was een van de eerste cosmeticaproducenten die met een oplossing kwam voor een niet-egale huidstint. Even Better Clinical Dark Spot Corrector was het eerste serum dat donkere vlekken, ouderdomsvlekken en acnelittekens met therapeutische werkzaamheid bestreed.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 15-03-2012

Lees meer

Beauty Awards 2012 bekend

Ruim 500 gasten waren getuige van de spetterende finale van de derde editie van de Beauty Award. Dit tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot. In Studio 21 te Hilversum. Hier werden niet alleen de ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar 2012’ en de ‘Beauty Salon van het Jaar 2012’ bekend gemaakt, maar werden tevens de winnaars van de categorieën ‘Beauty Award Publieksprijs 2012’ en de nieuwe categorie ‘Newcomer Award’ op een feestelijke wijze onthuld.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 15-03-2012

Lees meer

Eerste salon met Spirituele Cosmetica behandelingen

Schoonheidssalon True Beauty Dermacare biedt als eerste salon in Nederland sinds januari behandelingen aan met De Moeder’s Spirituele Cosmetica.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-02-2012

Lees meer

Fair trade benefietzeep

Dit jaar introduceert L’Occitane in het kader van Internationale Vrouwendag op 8 maart weer een Women’s Day Soap als eerbetoon aan de vrouwen van Burkina Faso. Zij hullen zich voor deze feestdag in kleurrijke kleding, die elk jaar een ander vrolijk patroon heeft.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-02-2012

Lees meer

Friday Night Cocktail

Sense Beauty & Lifestyle introduceert de Friday Night Cocktail, een heerlijk nieuw concept waar vele vrouwen al jaren met smacht op zit te wachten. Een ultiem avondje uit in de spa, om optimaal alleen, met je beste vriendinnen of met je leukste collega’s, van te genieten.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 22-02-2012

Lees meer

Tomorrow's Look

Snelle verandering van de ene styling in de andere, van een basic-look voor iedere dag tot een glamoureuze styling voor 's avonds: Het gaat bij de trendkapsel-collectie Tomorrow's Look 2012 van Great Lengths om een vloeiende verandering.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-01-2012

Lees meer

Tijd voor een Kinderface-je

Schoonheidsspecialiste Daniëlle de Geus introduceert een nieuwe vorm van kinderfeestjes, het Kinderface-je. Een beautypartijtje voor jonge meiden tussen de 10-16 jaar, waarbij zij kennis kunnen maken met gezichtsverzorging en make-up.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-01-2012

Lees meer

Babor paasei

Toegegeven – het zal tamelijk moeilijk zijn dit paasei te verstoppen. Veertien voortreffelijke BABOR fluids in heldere voorjaarskleuren zitten in het BABOR paasei verborgen. Met een zachte knak geven zij hun beauty-geheim prijs: 2 milliliter hooggeconcentreerde werkstoffen. En wie het vindt, krijgt een kuur van twee weken van de gewilde BABOR ampullen – en een benijdenswaardig frisse teint.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 26-01-2012

Lees meer

Deborah Lippmann Collection

Deborah groeide uit tot een zeer gewilde manicure en verruilde haar woonplaats Arizona voor New York. Ook hier was Deborah een rijzende ster en mocht al vrij snel verschillende beroemdheden tot haar klantenkring rekenen. Voor de Academy Awards in 1998, mengde Deborah een speciale kleur nagellak voor Mariah Carey, zodat de lak perfect bij haar jurk zou passen. Ze noemde de kleur "Satin Doll", dankzij de glinsterende beige tint. Vanaf dat moment was de eerste Deborah Lippmann Collection geboren.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-01-2012

Lees meer

Wellness en Beauty Coaching

Gezondheidscoach, wellnesscoach, slaapcoach, wenkbrauwcoach, huidcoach. Van serieus tot fun. Coaching is het toverwoord bij wellnesscentra.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-01-2012

Lees meer

Voetenbehandelingen

Onze delicate menselijke voet bevat 33 gewrichten, 26 botten en 126 spieren, gewrichtsbanden en zenuwen. Bovendien worden deze onderdanen regelmatig door vrouwen in schoenen met te hoge hakken geperst. Tel daarbij op dat de gemiddelde persoon vier uur per dag doorbrengt op zijn of haar voeten. Het is daarom geen wonder dat er haast een nationale epidemie van voetproblemen te signaleren is. Eeltknobbels, hamertenen, artritis, en erger.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 25-01-2012

Lees meer

Spatrend: Natuurlijke schoonheid mede door social media

Met de groeiende populariteit van social media en de trend van "selfies", wordt van mensen steeds vaker verwacht om er 24/7 goed uit te zien. Door deze trend zien we weer echte mensen, zonder het voordeel van make-up. Niet meer de gephotoshopte modellen.

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-11--0001

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio