Met verstand gezond

Allemaal willen we zo graag gezond zijn en er stralend uitzien. Waarom? Omdat het ons gelukkig maakt. Huidklachten zijn gezondheidsklachten en gezondheidsklachten zijn voor 70% gerelateerd aan onze voeding. Dit betekent dat verkeerde voeding ook huidklachten kan veroorzaken. Zoals u weet, is huiduitslag vaak het gevolg van darmproblemen. Met goede voeding is veel te voorkomen. Met voeding kun je de meeste gezondheidsklachten voorkomen en/of verbeteren. Voor juiste voeding is het nooit te laat.

Vandaag de dag is er veel mis met onze voeding. Veel voeding wordt door ons lichaam niet herkend. Daardoor communiceert deze voeding niet met onze cellen.
Voeding zonder communicatie is bewerkt met allerlei stoffen die er van nature niet in zitten. Sommige van deze producten worden zelfs als gezond aangeprezen.
Wanneer we meer kennis zouden hebben over onze voeding en hoe ons lichaam werkt, dan zouden we eenvoudiger keuzes kunnen maken. Daarover gaat het net verschenen boek “Met Verstand Gezond” van Ineke Haisma (orthomoleculair therapeut Marum  praktijk: Meo Auxilio)

Uw conclusie zal waarschijnlijk zijn: waarom wist ik dit niet? Er is kennis nodig om te begrijpen hoe het werkt, zodat u gezonder en gelukkiger kunnen zijn. U leert in het boek welke voedingsadviezen u moet inzetten met behulp van de Voedingspiramide en u maakt kennis met eerlijke, no nonsens supplementen, betaalbaar en natuurlijk!
Samen met Saskia de Valois van De Valois Cosmetics houdt Ineke Haisma workshops.  Volgens lifestylecoach Saskia is schoonheid een samenspel tussen innerlijk en uiterlijk. Dat is het uitgangspunt van haar bedrijf De Valois Cosmetics. “Om het mooiste uit een vrouw te halen, richten we ons op vraagstukken op het gebied van beauty, wellness, voeding en cosmetica. Onze producten lopen uiteen van huidverzorging tot huidverbeterende producten.”

Het boek Met Verstand Gezond kost € 29,95 en is te bestellen bij:
De Valois Cosmetics BV

Tel.: 0512 - 36 46 23

E-mail adres: info@devaloiscosmetics.nl

 

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Food > Food Datum: 24-01-2013

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio