Nieuwe hype: Push ups or Pay

Er is een nieuwe hype op de NekNomination: de gezonde variant 'Push ups or pay'. Een Nederlandse personal trainer was klaar met het alcoholmisbruik.

Het online drankspel necknomination heeft verleden week wederom aan twee Britten het leven gekost. Een Nederlandse personal trainer Danny Delvers bedacht een gezonde variant. Deze variant gaat nu als een lopend vuurtje de social media over. Op deze manier hoopt Delvers dat de filmpjes van necknomination langzaam vervangen zullen worden door zijn gezonde variant: Push ups or pay.

Tot nu toe gaat dat de goede kant op. De personal trainer is al in verschillende bekende Nederlandse programma's gekomen om zijn verhaal over Push ups or Pay te komen doen. Met de variant hoopt hij Nederland gezonder te krijgen.

Simpel en leuk 
Danny reageert: Ik zag die hype van necknomination voorbij komen en vond dat een leuk initiatief, maar erg jammer dat dit met alcohol moet. Daarom bedacht ik de gezonde variant. Ik wilde het laagdrempelig houden, daarom iets simpels zoals 10 push ups gevolgd door een gezonde snack.

Het spel
Het gezonde spel werkt als volgt: maak tien push ups op een originele manier of plaats en eet vervolgens een gezonde snack. Nomineer daarna drie mensen die binnen 24 uur een filmpje terug moeten sturen via social media. Doen ze dit niet, dan krijg jij van de verliezers per persoon een maand lidmaatschap van een sportschool cadeau.

Internationaal
Necknomination begon in Australie en is wereldwijd nu erg populair. Wij zijn heel benieuwd of Push ups or Pay het wereldwijd net zo ver gaat schoppen. Tot die tijd is Nederland een goed begin om necknomination de wereld uit te laten verdwijnen

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Food > Food Datum: 20-02-2014

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio