Snel effect bij allergie

Niezen, een lopende neus en jeukende ogen. Een allergie kan in veel vormen voorkomen en is een reactie van ons immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen ofwel allergenen.

De meest voorkomende allergieën zijn hooikoorts, stof of huisstofmijt en (huis)dieren. Allergieën worden veroorzaakt door een vergissing van ons afweersysteem. Normaal komt dat in actie als schadelijke stoffen ons lichaam binnendringen, maar nu reageert het systeem te snel en te sterk, waardoor het ook in beweging komt bij onschuldige stoffen. Wie last heeft van allergieën, weet hoe frustrerend dit kan zijn. Lees over de oorzaken, en wat eraan te doen is. Zo is het nieuwe medisch hulpmiddel Noviral Anti Allergie spray een wetenschappelijk bewezen, 100% natuurlijke poederspray voor de neus die snel en effectief bescherming biedt tegen pollen en andere allergenen die via de neus worden ingeademd.

De werking van Noviral is bewezen aan de hand van vele wetenschappelijke, gepubliceerde onderzoeken. Zo toonde een dubbelblind onderzoek onder 97 personen, die minstens twee jaar lang last hadden van hooikoorts gerelateerde klachten, gedurende 4 weken in het pollenseizoen, aan dat er significant minder medicijnen gebruikt werden in de groep die Noviral Anti Allergie Spray toegediend kreeg.  Ook andere, recente onderzoeken laten zien dat bij zowel volwassenen als kinderen - een groep die elkaar heel eenvoudig aansteekt op school - de symptomen van allergische rhinitis sterk verminderen bij gebruik van Noviral.

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Food > Food Datum: 16-05-2013

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio