Van Light koken naar Gezond eten

Vanaf 26 februari ligt Gezond eten in de winkel. Inspelend op de trend van gezond leven, is het concept van het magazine Light koken verbreed en staat gezond eten nu meer centraal. Light koken is daarom gerestyled en omgedoopt tot het nieuwe magazine Gezond eten.

Gezond eten is hét magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te leveren. Voor mensen die willen weten wat gezonde voeding is en wat eten met het lichaam doet. Elke maand staan in Gezond eten interessante artikelen waarin feiten en fabels over een verantwoord voedingspatroon aan de orde komen, maar ook heerlijke recepten. Gezond eten biedt alles voor een gezond en bewust leven met veel plezier. “Gezond eten kan ontzettend moeilijk zijn. De ene dag lijkt het ene gezond, de dag erop het andere. In Gezond eten lees je hoe je makkelijk goed kunt eten, zonder erin te hoeven doorslaan. Want uiteindelijk is gelukkig zijn nog het allergezondst”, zegt Myrthe van Deemen, hoofdredacteur Gezond eten.

In het eerste nummer van Gezond eten lees je alles over de Japanse levensstijl. Eetstokjesetiquette, het dieet van sumoworstelaars en de ‘vijfde’ smaak umami. En hoe kan het dat de mensen op het Japanse eiland Okinawa aanzienlijker langer en gezonder leven? Daarnaast komt het Metabool Syndroom aan bod (veel mensen hebben het, weinig mensen kennen het) en ook handige tips en trucs over het combineren van een gezonde levensstijl met een ploegendienst, studentenleven of een kantoorbaan. Naast dit leesvoer biedt Gezond eten ook heerlijke gerechten: snelle recepten, koken met kinderen, diner voor één en koken met diepvriesgroenten.

Ook is het magazine te bestellen in de webshop van F&L Publishing.

Voor meer informatie: www.fnl.nl

 

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Food > Food Datum: 28-02-2013

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio