Voorjaarsschoonmaak voor de neus

Voorjaarsopruiming houdt wellicht in het schoonzuigen van de achterkant van je koelkast, het reinigen van pluis uit de afvoer van je wasdroger, en het opbergen van je dikke truien achter in je kast, maar toch is de aanbeveling van een deskundige van de Universiteit van Michigan, afdeling Gezondheid, een heel ander gebied dat een grote schoonmaak nodig heeft – je neus.

In het bijzonder als je een van de velen bent die te maken krijgt met voorjaarsallergieën, neusverstopping, loopneus en dergelijke. Een van de beste manieren om deze symptomen te verlichten is de neusspoeling. De eenvoudigste en goedkoopste manier om dit te doen? De Neti Pot methode. Dit hulpmiddel lijkt nog het meest op een kleine theepot of de wonderlamp van Aladdin.

De Neti Pot is een product waarmee de neus gespoeld kan worden. De pot wordt met lauwwarm, licht gezouten water gevuld. Vervolgens wordt de tuit in een neusgat geplaatst en het hoofd zo gehouden dat het water door het andere neusgat uitstroomt.

De neusspoeling kan worden gezien als de eerste keus van behandeling bij veel voorkomende aandoeningen aan neus- en sinusholten. Dit werkt vaak effectiever dan medicatie. De Neti Pot is inclusief Himalayazout uit Pakistan verkrijgbaar bij de spirituele webshop Patipada.nl.

Meer info: tel: +31 (0)38-3000118, info@patipada.nl of www.patipada.nl
 

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Food > Food Datum: 27-04-2014

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio