YogaCamp 2018

Van zaterdag 21 juli tot en met zaterdag 11 augustus is er op Camping De Lemeler Esch in Ommen weer drie weken lang de YogaCamp.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 08-02-2018

Lees meer

7Mind meditatie en mindfulness app

Duitslands meest populaire meditatie en mindfulness app is nu beschikbaar in Nederland!

Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en kom weer in contact met jezelf: de 7Mind app biedt toegang tot no-nonsense meditatie oefeningen voor iedereen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 13-01-2018

Lees meer

Alles over (online) marketing voor Beauty & Wellness

Jarenlang was Wellnessplein de startpagina voor de Beauty en Wellnessbranche voor het vinden van de juiste producten en leveranciers.
Het roer is echter volledig om. Online aanwezigheid en digitaliseren worden alsmaar belangrijker.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 12-12-2016

Lees meer

Slaaptrucks tijdens zomernachten

In slaap vallen is in de zomer meestal een van de moeilijkste dingen die je op een dag moet doen. Alles van je bed is altijd superwarm in de zomer en er is eigenlijk geen mogelijkheid om je dekens of kussens voor de hele nacht 'af te koelen'. Hier een paar tips en trucs om koel te blijven in de zomer.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 17-06-2016

Lees meer

Cursus hoofdmassage

In veel kapsalons is een ontspannende haar- en hoofdhuidmassage al een vast onderdeel tijdens of na het wassen van het haar. Niet voor niets, want een hoofdmassage werkt niet alleen uitermate ontspannend, maar stimuleert en verfrist ook de geest.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 11-06-2016

Lees meer

Wellness in de Burger King

Een hamburger combineren met een sessie zweten in de sauna? Burger King lijkt er in te geloven, want de hamburgerketen opende onlangs een wellnessafdeling in één van zijn filialen in Helsinki, Finland.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 17-05-2016

Lees meer

Je hoofd leegmaken

Groep van wellness hotels speelt in op hectische levenswijze met lekker luieren-arrangementen

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 01-02-2016

Lees meer

Help Ron helpen

Er is veel ellende in de wereld en dat zal helaas wel altijd zo blijven. Gelukkig zijn er mensen die goed doen. Ron Gerrits, één van de columnisten van Total Wellness is zo iemand. Hij werkt onvermoeibaar voor de door hem opgerichte stichting The Creating Balance Foundation. Zijn leven staat in het teken van de stichting en alles wat hij doet is ter verbetering van de kinderen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 08-12-2015

Lees meer

Meeste Facebook profielfoto’s verouderd

Nederlanders denken bewust na over het uitzoeken van een geschikte profielfoto op Facebook. Ze willen vooral positief overkomen op de foto. Erg actueel is een profielfoto alleen niet. Het merendeel is namelijk een half jaar of ouder. Dit blijkt uit marktonderzoek van onderzoeksbureau Multiscope onder ruim 1.000 Nederlanders met Facebook.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 24-11-2015

Lees meer

Lancering Luminette™: 's werelds eerste lichttherapie bril

Het begin van herfst en winter is voor miljoenen mensen een moeilijke periode. De verandering van seizoen brengt vaak een verandering in hun lichamelijke en geestelijke gezondheid met zich mee, vanwege het kleinere aantal uren zonlicht.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 17-11-2015

Lees meer

Eindelijk weer slapen door mobiele applicatie

Van de Nederlandse bevolking lijdt circa 10 tot 15 procent aan chronische slapeloosheid. Volgens onderzoek naar gezondheidsproblemen heeft 28 procent slaapproblemen gehad afgelopen jaar. Door middel van cognitieve gedragstherapie kan deze slapeloosheid verholpen worden. Sleepcare is bezig met een onderzoek om te kijken of chronische slapeloosheid kan worden behandeld via een mobiele applicatie.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 03-11-2015

Lees meer

Slaaptrends 2015: we slapen niet meer naakt

Naakt slapen verliest steeds meer aan populariteit. Dat blijkt uit onderzoek naar slaaptrends gehouden door Smulderstextiel.nl in samenwerking met Noviodata. Slaapt 20 procent van de ondervraagde ouderen nog naakt, bij jongeren is dat percentage nog maar 9 procent. In plaats van het naakt slapen kiezen jongeren steeds vaker voor het slapen in hun ondergoed.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 20-10-2015

Lees meer

Ben jij onze Wellness topper?

Heb jij een eigen wellnessbedrijf? En ben je actief op social media? Misschien ben jij dan binnenkort onze Wellness topper van de week!

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 22-09-2015

Lees meer

Hoe schoon is de lucht in jouw huis?

Misschien verbaast het je, maar de luchtkwaliteit in huis en op de werkplek is slechter dan je denkt. Vaak veel slechter dan de kwaliteit van de buitenlucht. Chi Natural Life helpt je op een 100% natuurlijke manier de luchtkwaliteit in jouw leefomgeving te verbeteren.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 08-09-2015

Lees meer

Veel animo voor gratis verwendag voor vrouwen met borstkanker

Na drie succesvolle edities vindt op dinsdag 13 oktober 2015 op de Wellnessboot in Mill de vierde editie plaats van de jaarlijkse speciale verwendag voor vrouwen die vanwege borstkanker in behandeling waren of zijn bij ziekenhuizen in de regio. Het betreft een initiatief van Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in samenwerking met o.a. Ziekenhuis Bernhoven Uden, CWZ Nijmegen en het Maasziekenhuis in Boxmeer. De initiatiefnemers willen deze vrouwen eens lekker in de watten leggen en een heerlijk ontspannende dag bieden.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 23-07-2015

Lees meer

Ice Challenge tegen de hitte

Wie de komende dagen verkoeling zoekt, kan van aanstaande woensdag tot en met zaterdag 4 juli meedoen aan de Ice Challenge bij één van de vijf wellnesscentra van International Wellness Resorts (IWR).

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 30-06-2015

Lees meer

Nederlanders ergeren zich op vakantie

De zomervakantie is voor Nederlanders niet alleen ontspanning en plezier. Ergernissen tijdens vakantie komen regelmatig voor. Vier op de tien vakantiegangers heeft zelfs weleens een mislukte vakantie meegemaakt.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 15-06-2015

Lees meer

Nieuwe beauty- en wellnessactiviteiten bij Center Parcs

Genoeg van de haast en de stress: eindelijk een paar dagen er tussenuit om heerlijk te relaxen. Of je nu met vriendinnen, vrienden, je baby, kinderen of tieners komt, de nieuwe activiteiten van Center Parcs bieden niet alleen avontuur en belevenissen, maar ook ontspanning en wellness voor iedereen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 07-05-2015

Lees meer

Pocket Energy genomineerd voor Health App Award 2015

PocketEnergy, de nieuwe app voor mensen met chronische vermoeidheid, stress en burn-out, is genomineerd voor de Health App Award 2015. De app dingt hierdoor mee naar de titel van meest zinvolle app in de gezondheidszorg.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 16-04-2015

Lees meer

Hoera we gaan groeien!

Bedrijven profiteren over de hele linie van het herstel van de economie en de afname van werkloosheid. De Rabobank verwacht hogere volumegroei in vrijwel alle marktsectoren.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 31-03-2015

Lees meer

Maak je hoofd leeg in 1 week

Maar liefst 40 procent van de Nederlanders voelt zich opgejaagd, blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. De Psychologie Magazine-redactie is dat volle hoofd beu en start op 30 maart de challenge ‘Maak je hoofd leeg in een week’.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 26-03-2015

Lees meer

Nederlandse vrouw snakt naar grappige man

De Nederlandse man moet grappiger. Dat is de conclusie na een jarenlange ontdekkingtocht op zoek naar de heilige graal van aantrekkingskracht door de fulltime datingcoaches van AttractionGym. Zij hielpen honderden mannen aan meer succes in hun datingcarrière.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 24-03-2015

Lees meer

Lange saunanacht luidt de lente in

Lentekriebels in de sauna: op 21 maart aanstaande luidt Sauna Embricana in Emmerich, vlak over de grens, met een lange saunanacht het voorjaar in. Van 19.00 tot 01.00 uur kunnen bezoekers zich onder het motto 'Time for soul' in de watten laten leggen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 12-03-2015

Lees meer

Australië verbiedt zonnebanken

Australië bindt de strijd aan tegen huidkanker: vanaf 1 januari wordt het verboden onder de zonnebank te gaan. In een groot deel van Australië worden vanaf 1 januari zonnebanken verboden. De Australiërs gaan daarmee de strijd aan tegen huidkanker. Het land kent een van de hoogste percentages van huidkanker wereldwijd.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 05-01-2015

Lees meer

ZorgverzekeringWijzer.nl introduceert Apple app

Vergelijkingssite www.ZorgverzekeringWijzer.nl heeft in samenwerking met studenten van de Universiteit van Amsterdam een app ontwikkeld waarmee Apple-gebruikers voortaan ook zorgverzekeringen kunnen vergelijken op hun iPad en iPhone.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 17-11-2014

Lees meer

Minder Nederlanders op wintersport

Minder Nederlanders zijn afgelopen seizoen op wintersportvakantie gegaan en ze gingen ook minder vaak. Het aantal ondernomen wintersportvakanties daalde met zo'n 6,5 procent, van 994.000 naar 929.000. Dat maakte NBTC-NIPO Research woensdag bekend.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 23-10-2014

Lees meer

Thermen & Beauty Group verwelkomt nieuwe voorzitter

Thermen & Beauty Group Nederland (TBG), hét platform voor wellnesscentra om samen te werken en landelijke acties en campagnes te initiëren, maakt diverse ontwikkelingen door. Voorzitter Marc Sanders geeft na ruim 9 jaar het stokje door aan Dirk Jan Meijer.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 21-10-2014

Lees meer

Oktober: het saunaseizoen is geopend!

Het is oktober; hierbij verklaren wij het saunaseizoen voor geopend! In samenwerking met Sauna-Embricana mogen wij 2 x 2 toegangskaarten voor deze sauna weggeven. Wat je daarvoor moet doen?

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 01-10-2014

Lees meer

Veilig buiten werken in werkkleding mét uv-factor

Veilig buiten werken? Ga voor werkkleding mét een uv-factor. Naast het smeren met antizonnebrandcrème vormt bedrijfskleding voor werknemers die veel buiten werken een belangrijk wapen in de strijd tegen de schadelijke gevolgen van de zon.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 28-08-2014

Lees meer

Tips tegen vakantiestress

Vakantie. Zowel de voorbereidingen als de reis zijn stressgevend. Ben je eindelijk onderweg, sta je na 50 kilometer al in de file en hebben de kinderen ruzie over wie er nu met de Nintendo mag spelen. En eenmaal op bestemming is het in de schaduw al 37 graden en ben je de tentstokken vergeten. Stress! Herkenbaar? Tips om stressvrij op reis te gaan.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 01-07-2014

Lees meer

17 procent van internetgebruikers winkelt niet online

Ruim 8 op de 10 internetgebruikers winkelt ook online. Dat komt neer op 10,3 miljoen Nederlanders, waarmee de groei van het aantal mensen dat online winkelt doorzet.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 30-06-2014

Lees meer

Oranjekoorts leidt niet tot extra verzuim

De duels van Oranje tijdens het WK voetbal in Brazilië leiden niet tot toenemend ziekteverzuim. De oplopende Oranjekoorts wordt in goed overleg tussen werkgevers en werknemers getemperd.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 18-06-2014

Lees meer

'Waarschuwingen voor gevaren zonneschijn slaan door'

Waarschuwingen van artsen voor te veel blootstelling aan zonneschijn zijn terecht, maar de adviezen slaan door en zijn vaak onnodig negatief en eenzijdig.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 16-06-2014

Lees meer

Nederlanders zijn beste vakantiespaarders

Nederlanders zijn één van de meest actieve vakantiespaarders ter wereld. Bijna 90 procent spaart zijn gehele vakantie vooruit, dat is meer dan is menig ander land.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 16-06-2014

Lees meer

'Stofje in hersenen veroorzaakt oranjekoorts'

Volgens onderzoekers van het Radboud UMC wordt de persoonlijke oranjekoorts grotendeels veroorzaakt door een stofje in de hersenen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 12-06-2014

Lees meer

De beste ideeën ontstaan onder de douche

Nieuw onderzoek toont aan dat 72% van de mensen tijdens het douchen nieuwe ideeën opdoet. Onderzoek door Hansgrohe en psycholoog Scott Kaufman bevestigt de verfrissende link tussen douchen en creativiteit.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 10-06-2014

Lees meer

34% van de Nederlanders denkt dat crisis voorbij is

34% van de Nederlanders denkt dat de crisis voorbij is. Dit zijn vooral hoger opgeleide mannen met een bovenmodaal inkomen die goed kunnen rondkomen. 20% van hen merkt in zijn dagelijkse leven dat het beter gaat met de economie. Het overgrote deel van de Nederlanders denkt niet dat de crisis voorbij is en merkt daar ook niets van in de dagelijkse praktijk. Een op de vijf Nederlanders vindt zelfs dat het slechter gaat.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 05-06-2014

Lees meer

Kans op huidkanker wordt verkleind

Gematigd zonnen in de buitenlucht of op een zonnebank kan een goede voorbereiding zijn voor een zomervakantie of een strandweekend. Zonlicht blijkt op die manier huidkanker helpen voorkomen, in plaats van veroorzaken. Het vitamine D-niveau in het bloed speelt daar volgens wetenschappers een rol bij.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 30-05-2014

Lees meer

Platform Verstandig Zonnen maakt film ten behoeve van Vroeg Herkenning huidkanker

In het Platform Verstandig Zonnen zijn al jaren Algemene Nederlandse Brancheorganisatie voor de Schoonheidsverzorging (ANBOS), Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ), Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) en KWF Kankerbestrijding verenigd. Het platform heeft tot doel duidelijke en eensluidende voorlichting te geven over zonnen. Daarvoor zijn in zogenaamde ‘Gouden Regels’ de belangrijkste adviezen samengevat. Deze regels worden regelmatig herzien als hernieuwde inzichten hiertoe aanleiding geven.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 19-05-2014

Lees meer

'Lachen heeft positieve invloed op geheugen ouderen'

Lachen heeft een positieve uitwerking op het geheugen van ouderen, zo blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek. Als mensen van rond de zeventig jaar naar een komische video kijken, maken ze daarna minder van het stresshormoon cortisol aan.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 29-04-2014

Lees meer

'Oordeel over potentiële nieuwe partner binnen twaalf minuten geveld'

Vrijgezellen worden bij het begin van een afspraakje meteen beoordeeld op hun lach (64 procent), of ze oogcontact maken (58 procent) en hun stemgeluid (25 procent). Dat blijkt uit een nieuw onderzoek onder tweeduizend mensen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 24-04-2014

Lees meer

Minister gaat knabbelen door visjes niet verbieden

Minister Melanie Schultz van Haegen (Milieu) vindt het niet nodig om het gebruik van baden met knabbelvisjes te verbieden. Wel moeten exploitanten er straks voor zorgen dat de spavisjes niet gaan sabbelen aan de voeten en handen van diabetici of mensen met wondjes of een kapotte huid, zoals psoriasispatiënten.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 17-04-2014

Lees meer

Hoe kleur ons shopgedrag bepaalt

Tijdens het winkelen laten we ons, zonder dat we ons er bewust van zijn, beïnvloeden door kleur. Talloze onderzoekers hebben zich al gebogen over dit fenomeen. De maker van deze video legt in een geanimeerde video nog eens uit waarom we in een blauwe winkel eerder geneigd zijn te kopen dan in een rode.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 16-04-2014

Lees meer

Verbeterde zonbeschermingsproducten

In Europa is het Franse dermo-cosmeticamerk Eau Thermale Avène de nummer één in zonbescherming voor de gevoelige huid. Avène heeft onlangs de formules van haar zonbeschermingslijn aangepast. Met dezelfde werkzame ingrediënten maar een minimum aantal zonnefilters zijn de producten nu nog veiliger in gebruik. De textuur van de producten is ook aangepast; de crèmes laten geen witte waas achter en doordat ze nu ‘non-sticky’ zijn, is het nog gemakkelijker smeren. De gehele zonbeschermingslijn is daarnaast ook milieuvriendelijker, doordat de toevoeging van siliconen is uitgesloten.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 26-03-2014

Lees meer

Poetsen wordt pure pret

Het ecologische en kleurrijke method verovert nu ook Nederland. Een betoverende mengeling van lavendel, bergamot, paarse salie en kamille, in een oogstrelende designfles. Nee, het is niet de nieuwste eau de toilette van een bekend modehuis, maar één van de nieuwste schoonmaakmiddelen van method.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 25-03-2014

Lees meer

Spatrend: Steeds meer verrassende wellnessbestemmingen

Als men denkt aan een spa- of wellnessvakantie zijn Italië, Thailand en Turkije populaire locaties. Wellnessgasten zijn steeds meer op zoek naar een nog exotischer bestemming en die unieke inheemse behandeling.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 15-03-2014

Lees meer

Spatrend: Spa’s en stervensbegeleiding

Als we aan wellnesscentra denken, dan associëren we dit vaak met gezondheid, verwend worden en er op ons best uitzien. De babyboomers die de branche groot maakten, worden inmiddels een dagje ouder. Dit betekent dat er kuuroorden ontstaan die in andere behoeftes voorzien. Centra die cliënten helpen bij uitdagingen en keuzes die met sterven te maken hebben.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 14-03-2014

Lees meer

Spatrend: Groeiend aantal wellnesscentra

Het groeiende aantal wellnesscentra zal zich steeds meer richten op een persoonlijke en indrukwekkende wellnesservaring. Veranderingen in levensstijl is daarbij het doel.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 13-03-2014

Lees meer

Spatrend: Floaten

Ons overvolle stressvolle bestaan lijkt er intuïtief voor te zorgen dat steeds meer mensen de wens hebben om eventjes het "gewicht" van de wereld los te laten en zonder stress te zweven boven het aardoppervlak.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 09-03-2014

Lees meer

Spatrend: Warmwaterbronnen

Zwemmen in warmwaterbronnen is waarschijnlijk de oudste spa ervaring in de wereld, zelfs van vóór de Romeinse tijd, maar het is ook een van de belangrijkste trends voor 2014.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 08-03-2014

Lees meer

Spatrend: Apps voor wellness en gezondheid

Voor sommigen hebben wellness en moderne media nu juist helemaal niets met elkaar te maken. Vooral omdat onze verslaving aan telefoons, computers en tablets zorgt voor onrust. Maar er is hoop. Steeds meer wellnessapps helpen ons in het dagelijks leven om ons in vorm te houden en gezond te leven.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 07-03-2014

Lees meer

Thermen Holiday viert feest

Op vrijdag 28 februari 2014 opende Thermen Holiday de deuren van haar nieuwe Kelosauna.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 06-03-2014

Lees meer

Spatrend: Healthy hotels 2.0

In 2013 onderzochten hotels op welke manier ze wellness in hun bedrijfsvoering konden integreren. In 2014 worden 'healthy hotels’ een megatrend. De hotels spelen in op de groter wordende behoefte om gezond te blijven.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 06-03-2014

Lees meer

Innovatie in comfort

Met inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de branche is Bonhof Wellness niet stil blijven staan. De afgelopen tijd zijn door het bedrijf diverse innovatieve nieuwe producten ontwikkeld. Wat te denken van een saunacabine met ingebouwde zonnehemel en een infraroodcabine met vloerverwarming? Naast de strakke rechte saunabanken worden er nu banken gemaakt met een licht gevormde ronding over de volle lengte. Dit geeft meer ligcomfort. Om potentiële klanten kennis te laten maken met de wereld van sauna en infrarood heeft Bonhof Wellness een heuse experience room oftewel testruimte gebouwd.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 27-02-2014

Lees meer

Nederlands vrouw shopt met smart phone

De gemiddelde Nederlandse mobiele gebruiker is 40 jaar, iets hoger dan het gemiddelde van 34 in de andere zeven landen die onderzocht zijn. Daarbij is de gemiddelde waarde van de aankopen die de Nederlandse mobiele gebruikers op vente-privee.com doen 6% hoger dan de aankopen van de niet-mobiele gebruikers. Vrouwenmode is de meest populaire productcategorie onder Nederlandse vrouwen, gevolgd door schoenen, lingerie, jeanswear en kindermode.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 20-02-2014

Lees meer

Pullman Eindhoven Cocagne opent stilistische spa

5 februari opende Pullman Eindhoven Cocagne de deuren van haar nieuwe Fit and Spa lounge. Binnen vindt men twee sauna's, een solarium, een fitnessruimte, een zwembad en een massagesalon. Bijzonder is de nieuwe belevingsdouche die met lichteffecten, geuren, waterintensiteit en temperatuur exotische klimaten nabootst.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 06-02-2014

Lees meer

Vakantiebeurs: verrassend met exclusieve aanbiedingen

De Vakantiebeurs is ingrijpend vernieuwd, dus laat je verrassen van 15 tot en met 19 januari in Jaarbeurs Utrecht. Uiteraard vind je er nog steeds tientallen aanbieders op het gebied van de meest uiteenlopende vakanties, maar het draait in Utrecht ook om de voorpret én om exclusieve (reis)aanbiedingen. En je vindt vakanties nu niet alleen per land, maar ook op thema.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 28-11-2013

Lees meer

Zonnebank preventief tegen griep

Winter is griepseizoen. Dat is zo omdat virussen zich het best kunnen vermenigvuldigen als de luchtvochtigheid in de buurt van 50% ligt. In de winter zorgen onze verwarmde kamers voor ideale omstandigheden. Griepvaccinaties bieden enige bescherming, maar nu hebben Noorse wetenschappers aangetoond dat het veel belangrijker is om voldoende vitamine D in het bloed te hebben.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 28-11-2013

Lees meer

Op de bres voor fit brein

Oud schaatskampioen Ard Schenk en de twee hersenonderzoekers Dick Swaab en Erik Scherder starten aanstaande zondag de landelijke tour Het fitte brein. Via gratis publiekslezingen willen ze mensen oproepen om lichamelijk en geestelijk actief te zijn en te blijven.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 19-09-2013

Lees meer

De geur van nostalgie

Bij de ontwikkeling van de natuurlijke geurkaarsen van Oscar & Babette® vormen de persoonlijke favoriete geurbelevingen en aangenaam olfactorische (jeugd)herinneringen van de ontwikkelaars een belangrijke bron van inspiratie.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 16-09-2013

Lees meer

Nederlanders gebruiken zonnebrand totaal verkeerd

De huid van veel Nederlanders in niet goed ingesteld op de zomerzon. Dit komt onder andere door het teleurstellende voorjaar. 'Daardoor heeft de huid onvoldoende kunnen wennen aan het zonlicht waardoor er nog geen bescherming is opgebouwd en de kans op zonnebrand erg groot is', meldt Drogisterij.net

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 23-07-2013

Lees meer

Badkamer accessoires

Het badkamermerk LoooX introduceert nieuwe trendy accessoires voor uw badkamer. 

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 16-07-2013

Lees meer

Telescopische zwembadoverdekking

Wie een zwembad heeft in de tuin, houdt dit graag schoon, warm en veilig met een overdekking. Maar dan wel een mooie graag.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 11-07-2013

Lees meer

Op wereldreis

De zomervakantie voor de deur en een wereldreis voor alle zintuigen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 25-06-2013

Lees meer

Supersunic origineel moederdagkado

De snelste manier voor een mooi egale bruine teint zonder vlekken of strepen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 07-05-2013

Lees meer

Top Vinotherapiespa's op WineBreaks.nl

Sinds de opening van de eerste vinotherapiespa in de Bordeaux in 1999 wordt er in steeds meer wellnesscentra en spa’s vinotherapie aangeboden.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 23-04-2013

Lees meer

Uw eigen wellness beleving thuis

In de hectische wereld van vandaag is het belangrijk om voldoende te relaxen en lichaam en geest in balans te brengen. Mensen willen gezond en ontspannen leven, maar door een drukke baan, familieverplichtingen of veel reistijd is er steeds minder tijd voor een dagje wellness centrum. Met de spa’s en sauna’s van Villeroy & Boch, die via U-SPA verkrijgbaar zijn, is de stap naar een betere gezondheid, meer energie en revitalisatie sneller gemaakt. Waarom verhoogt u uw welzijn niet door een spa of sauna in uw eigen huis of tuin te installeren, zodat u en uw familie er op elk moment van de dag van kunnen genieten?

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 28-03-2013

Lees meer

Je eigen douche als infraroodcabine

SUNSHOWER brengt de SUNSHOWER PURE, het nieuwste product voor in de badkamer op de markt. Met het laatste staaltje technologie tovert Sunshower je eigen douche om in een infraroodcabine.
De infraroodwarmte van de slanke Sunshower Pure dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. Het design is zeer strak en minimalistisch, een absolute toevoeging voor de badkamer van nu.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 21-03-2013

Lees meer

Yoga verwenvakantie

Yoga tijdens je vakantie. Met als doel jezelf te (her)ontdekken, te ontspannen en weer helemaal op te laden voor het hectische leven thuis.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 29-01-2013

Lees meer

Multifunctionele overkapping van hout en glas

Een vaste overkapping voor het zwembad, een fraaie tuinkamer of een serre aan huis. De nieuwe Aquahome van Abrisud is multifunctioneel.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 18-12-2012

Lees meer

Het gehele jaar door slapen als een roos

Zijden dekbedden gevuld met Moerbei zijde zijn met geen enkel ander materiaal te vergelijken.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 18-12-2012

Lees meer

Nieuwjaarsduik Sauna Winterswijk

De primeur van Nederland.

Nieuwjaarsduik bij de Sauna op Oudejaarsavond om 12.00 uur.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 10-12-2012

Lees meer

Congres Preventieve Wellness 2013

Een holistische blik op gezond zijn en blijven

Op vrijdag 25 januari 2013 organiseert Hogeschool Inholland in de Jaarbeurs te Utrecht het eerste Nederlandse congres Preventieve Wellness.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 01-11-2012

Lees meer

Bijzondere geuren

Een collectie geurkaarsen, met subtiele blends van warme geurcomponenten, geïnspireerd door de sfeer van oude Europese interieurs.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 25-10-2012

Lees meer

Noord-Limburg populair voor bezinning en onthaasting

Met de campagne Bezin in Limburg vestigt Noord-Limburg de aandacht op de combinatie van ‘rust en inspiratie’. Deze streek met zijn vele kerken, kloosters en kapellen leent zich bij uitstek voor een bezinningstrip. Voor de een betekent dat de alledaagse beslommeringen even achter je laten en ‘de accu opladen’ in een ontspannen omgeving, de ander komt voor een spirituele of religieuze beleving naar Noord-Limburg.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 20-09-2012

Lees meer

Zonnebank en huidkanker

Ruim 5 procent van alle gevallen van huidkanker in Europa wordt veroorzaakt door een zonnebank. Dat blijkt uit een op 24 juli gepubliceerde studie in de British Medical Journal.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 25-07-2012

Lees meer

Inner Health met Mabel van Dungen

Voor velen is de lieftallige Mabel van den Dungen geen onbekende. Zo is deze ijverige journalist, auteur en columnist ook al jaren geliefd vanwege haar unieke meditatie-en coachingsessies. Als autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording, ontwikkelde zij haar unieke Inner Health Method: geen zweverige
zaken, maar met behulp van praktische, meetbare methodes actie ondernemen en dit ook vooraf en achteraf meten.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 24-07-2012

Lees meer

Unieke domeinnamen veiling

Ruim 100 gezondheid en wellness domeinnamen in unieke veiling

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 12-06-2012

Lees meer

Thermen Holiday Zuidwolde beste dagje uit

Wellnes Resort Thermen Holiday Zuidwolde is uitverkozen tot het beste dagje uit van de Provincie Drenthe. De afgelopen twee maanden hebben bezoekers aan diverse parken en bezienswaardigheden in Nederland hun stem kunnen uitbrengen voor de 'Beste dagje uit verkiezing'. Thermen Holiday Zuidwolde kreeg de meeste stemmen en wint hiermee de publieksprijs.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 10-06-2012

Lees meer

Bubbelende oase van ontspanning

Maak kennis met de Softub, de meest veelzijdige spa. In de tuin, binnen, op het terras, of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Softub maakt het mogelijk oeverloos te genieten waar en wanneer je maar wilt.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 07-06-2012

Lees meer

Sounds of the Earth

Op dit album staan fragmenten van de nieuwste en meest populaire Sounds of the Earth albums. Je kunt luisteren naar de ontspannende en pure geluiden van onder meer (zang)vogels, regenwouden, dolfijnen, oceanen, kikkers en tropische eilanden. De cd bevat 35 fragmenten van ongeveer anderhalve minuut.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 30-05-2012

Lees meer

100% natuurlijke zonbescherming

De zon is heerlijk! En dat is niet voor niets. Zonlicht verhoogt de gemoedstoestand en speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van vitamine D. Echter teveel zonlicht is niet goed voor de huid en de gezondheid.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 25-04-2012

Lees meer

Perfect gebruind de komende zomer

Straks mooi gebruind en vooral lekker strak in je vel op het strand verschijnen? Zelfverzekerd in je nieuwe bikini, korte rok of badpak langs de kustlijn of over de boulevard flane- ren? Australian Gold® introduceert met SkinTIGHT™ en Shades of Summer™ opnieuw twee unieke bruinings-lotions voor onder de zonnebank, die echter veel meer doen dan alleen maar bruinen.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 20-03-2012

Lees meer

Kou en ijs zijn hot

Van sauna's tot stoombaden en hot stone massages. Wellnessbedrijven richten zich van oudsher op warmte. Warmte werkt immers bevorderend bij ontspanning en ontgifting. ,De voordelen van ijzige therapieën worden echter steeds meer gewaardeerd. Denk daarbij aan een betere doorbloeding en een verminderde ontsteking van de spieren en gewrichten. Infrarood cabines winnen immer meer terrein. Dit omdat zij direct stralingswarmte in het lichaam brengen zonder verwarming van de lucht.

Rubriek: Wellness > Wellness Datum: 24-01-2012

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio